Здравейте колеги,имам този лаптоп,който днес умря.Боотва се,обаче от там нататък-нищо,не зарежда уиндоуса,само черен екран.Давайте идеи какво може да му е?
Здравейте колеги,имам този лаптоп,който днес умря.Боотва се,обаче от там нататък-нищо,не зарежда уиндоуса,само черен екран.Давайте идеи какво може да му е?
Поредния умрял , миналата седмица два такива вадих от батака, заповядай и чети внимателно:
http://en.kioskea.net/forum/affich-9...-won-t-boot-up
ами много неща може да са.
1 Развалени бутващи файлове, на системата
2 Гръмнал хард
Ти кажи до къде стига, като зарежда, и с каква система си?
Дали виждаш харда в биоса или не?
Показва биоса,започва да мига курсура горе вляво на екрана,и всичко замира-черен екран.В биоса се вижда харда,usb,wi-fi,абе с 1 дума-всичко.
aser aspire7720zg от 2месеца не "пали"??до computer-a ток има,но.....до тук! говори се че,може би, е дънна платка ! ЗАЩО,има ли някой идея и съвет какво да се направи? все пак е
на 14месеца!мерси
ток има до входа на РС-то!след това ни звук,ни стон - няма захранване,всичко е мъртво!!
Mr.Techno MERCI за точния отговор!какво е за предпочитане - нова дънна платка или нов лап-топ?/всъщност купихме нов DELL,но и с него имам проблем-не може да работи с рутер,
безжично,а с Aser нямах този проблем!абе тя стана една.....
какво значи не може да работи с рутер!Няма безжична карта или не можеш да го настроиш да работи с рутера?
shanto,сигурно не мога да направя настройката,както и ти предполагаш в горния постинг!но.. бех извикал техник от фирмата-доставчик на internet за да отстрани аномалията!уви в два последователни дни по три часа същия не можа да отстрани проблема!DELL inspirion1750 е купен на 14.10.2009! Е.....сега работи само на кабел-директно!КАКВО ДА СЕ ПРАВИ С
ASER-a все пак -ново дъно или за сувенир? ако трябва да се подмени дънна платка,каква е цената на такъв ремонт?мерси
цената на платка с монтажа не е по-малко то 350лв, което си е направо ужас.Първоначално публикувано от cristopher
Но я дай да видим сега къде може да ти е проблема в рутера. Предполагам имаш SSID - името на мрежата ти и вероятно key-а за нея. Теб къде те реже? Не ти намира мрежата? Не те допуска с key-a.
Безжичната карта ти е Intel Wireless WiFi Link 5100 AGN.
каква ти е ОС на DELL-а?
С подобен проблем съм се сблъсквал и аз и то няколко пъти , нов лаптоп с нов уиндоус - не и не, като каже няма да се вържа към този рутер и точка по въпроса.
Сменям безжичната карта и мрежата кове, никакви ядове, връщам пак старата карта , казва - нет няма да има на тази машина. Същата машина със същата тази проблемна карта към друг рутер - няма проблеми, нета е цветя и рози.
Сменял съм драйвери, операционни системи, рутери, настройки и съм стигнал до извода че има някаква аномалия - някой безжичнки карти с някой рутери не сработват. Невероятно, но факт.
Може и горепосочения проблем да подобен на моя. Успех .