преди ползвах тази програма(PartitionMagic 8.05) когато
бях на ХР работеше перфектно но с минаването
ми на Windows 7 х64 програмата не работи.
Има ли по нова версия която става за Windows 7 х64
или някаква алтернатива
преди ползвах тази програма(PartitionMagic 8.05) когато
бях на ХР работеше перфектно но с минаването
ми на Windows 7 х64 програмата не работи.
Има ли по нова версия която става за Windows 7 х64
или някаква алтернатива
за какво точно ти трябва?
мисълта ми е, че самият 7 си има чудесен вграден partition manager (не че прави всичко, което partition magic прави...)
да разделя един дял като направя едно парче от 50гб за Windows-а
къде е този - чудесен вграден partition manager
каква е разликата между
Paragon Partition Manager 10.0 Server 64-bit
и
Paragon Partition Manager Professional v9.0 Retail
adminitrative tools -> computer management
disk management
десен клик, shrink и намаляш съседния
на освободеното място създаваш нов и готово...
Първо sorry за "събуждането" на много стара тема и ще ви помоля да не задълбаваме в тази насока.
На един лаптоп с лицензиран Win7 Professional х64 SP1, хардът му е разделен на 2, като системният е 292ГБ (заети 40ГБ), а другият е 5ГБ (празен). Искам първо да ги обидиня, а след това да ги разделя на 2, като системният да бъде примерно 60ГБ и останалите за мултимедия. Коя програма е най-подходяща и безпроблемна за подобни цели и в същото време да е, колкото се може по-user friendly, че никога не ми се е налагало да правя подобни гимнастики с HDD. Ако мислите, че е трудоемко и може някъде да сбъркам фатално, като краен вариант мога да преинсталирам Уина.
Благодаря!
My Computer -> десен бутон -> menage -> disk managment - > drive extend ( разширяване на том )
http://www.makeuseof.com/tag/shrink-...ons-windows-7/
ето ти и уроците
Същото го е написал @FearMe - добре е да прочетеш малко някой съвет преди да пуснеш пост.
EaseUS Partition Master Unlimited Edition 9.2.2 - zamunda - Ти и казваш какво искаш, а тя си знае работата.....
Потвърждавам избора! - Аз го използвах това за по-гадния обратен вариянт - малък системен с голям за данни, да увелича системния - без грижи се получи, освен с малко страх Данните, които бяха "близо" до системния дял ЕасеУС-а си ги прехвърли, и тогава ми увеличи системния дял.Препоръчително е първо да дефрагментираш дела, който ще намаляваш, така ще е по лесно на мениджъра!
С EaseUS Partition Master Unlimited Edition 9.2.2 всичко стана, както исках Благодаря за препоръките!