Резултати от 1 до 4 от общо 4

Издирвам софтуер за "Склад и следене на плащания към доставчици и клиенти"

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2004

Издирвам софтуер за "Склад и следене на плащания към доставчици и клиенти"

Здравейте,

Имам следния казус: Трябва ми софтуер без значение дали е с английски или български интерфейс по възможност freeware, които да следи следните неща в една фирма:

: склад
    : плащане към доставчици и съответно приходи от клиенти ( като целта е да се следят плащанията към доставчици, колко са и дали са платени и съответно, вземания от клиенти колко са и дали са платени)
    : възможност за справки(основно текущи задължения и текущи вземания)

Това е основното предполагам , че програмите са със значително много допълнителни функции които ще са в +.
    Всичко мога да го направя на "core" системата Excel , но ми се ще да има нещо готово.

Ако някои използва подобен софтуер ще се радвам ако сподели мение.

Поздрави

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Re:Издирвам софтуер за "Склад и следене на плащания към доставчици и клиенти"

Не съм срещал. Excel -а и с червено неплатените от клиенти за да се набиват в очите.
    плащане към доставчици - , ако закъснееш те се обаждат

4. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Цитат Първоначално публикувано от cyberson
    Здравейте,

Имам следния казус: Трябва ми софтуер без значение дали е с английски или български интерфейс по възможност freeware, които да следи следните неща в една фирма:

: склад
    : плащане към доставчици и съответно приходи от клиенти ( като целта е да се следят плащанията към доставчици, колко са и дали са платени и съответно, вземания от клиенти колко са и дали са платени)
    : възможност за справки(основно текущи задължения и текущи вземания)

Това е основното предполагам , че програмите са със значително много допълнителни функции които ще са в +.
    Всичко мога да го направя на "core" системата Excel , но ми се ще да има нещо готово.

Ако някои използва подобен софтуер ще се радвам ако сподели мение.

Поздрави
    Нета бъка от подобен софтуер, но по-разумно е да си вземеш платен такъв, а не free. Пести нерви, а те са по-скъпи от парите.

5. Тук е от
    Jul 2007

ЯНАК СОФТ
    МНОГО ДОБРА И ГЪВКАВА ПРОГРАМА

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 29
    Последно: 29-01-23, 17:48
  2. Отговори: 4
    Последно: 16-01-12, 00:07
  3. "Склад" части
    От ewgeny във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 234
    Последно: 24-08-10, 20:43
  4. Програма за следене на "интернет активност"
    От triteXa във форум Общ - софтуер
    Отговори: 5
    Последно: 14-07-06, 11:54
  5. Отговори: 13
    Последно: 07-06-06, 11:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе