Здравейте на всички !
Извинявам се, ако има такава тема. Признавам си, че не проверих предварително.
Въпросът ми е какъв точно Фотошоп да си изтегля, защото в Замунда има най-различни версии ?
Здравейте на всички !
Извинявам се, ако има такава тема. Признавам си, че не проверих предварително.
Въпросът ми е какъв точно Фотошоп да си изтегля, защото в Замунда има най-различни версии ?
Благодаря, сега погледнах отново. Но има най-различни видове на CS5.
На мен ми трябва чисто любителски да се уча, не с професионална цел. Кой е подходящият вариант ?
добре е, че се интересуваш от фотошоп, само да не те разочаровам, като ти кажа, че това е трудничка програма, без четене няма как да се оправиш с нея.
Знам, че е доста трудна ама все трябва да се престраша. Чета от известно време разни неща. Аз с Corel Draw си работех досега ама не ми върши работата, която искам. Фотошопът сега го тегля, дано нямам проблеми с инсталирането.
Че е трудна необятна - верно е, ама зависи какво ще вършиш с нея.Първоначално публикувано от fXOrange
За мене, дето от 1993 си вадя хляба с предпечат е трудничка , признавам си го, ама за тъст ми (например) си е "ток и жица" - прави си снимките с фотошопа и морето му е доколене.
Даже за да е по в крак с модата е с CS4 (на една машина с Athlon XP 1700 и 1GB RAM, на която едва се влачи), аз като по прост си карам с CS3