[:-bigeyes][:-bigeyes][:-bigeyes] [:D]
забавно нали
понякога изобщо не стига до там, само като цъкна на icq-то и ми изплюва error icq.exe
[:-bigeyes][:-bigeyes][:-bigeyes] [:D]
забавно нали
понякога изобщо не стига до там, само като цъкна на icq-то и ми изплюва error icq.exe
ICQPRO е много бъгаво. ICQLite е много по-стабилно но за сметка на това е яко орязано от към възможности. Какво правиш за да ти дава такава грешка? На мен ми я даваше защото ICQ се асоциира с някакви типове файлове примерно .UIN, но аз ми попадна някакъв друг файл с същото разширение... ICQ се опита да го отвори .. и OUT OF MEMORY..
176mb - сериозна работа... при мен се е случвало да отказва за показва това, което пиша, но след сериозни обеми и много време. предполагам, че има някакъв буфер за всеки прозорец хамавото icq и ми се е бил запълнил. ivo80, да си пращал file през icq и да го оставило в паметта? странно нещо. (то не че си пратил 180mb де, но принципно...)
Бих предложил миранда. Има всички опции които има лайта, но самата програма е около 400 К. Другия вариант е любимия ми трилиан. Забелязал съм че понякога кю-то се бъгва по необясним начин и почва да яде памет като за световно... тогава проблема го реших качвайки си миранда защото преинсталацията не помогна. след това си смених ОС-а от 98 на 2000 и повече нямах проблеми
ICQ Lite ми забива безвъзвратно например когато съм опитвал да изпратя съобщение и не се е получило, затворя прозореца и се опитам да изпратя следващо - без значение до същия или друг потребител. Тогава се налага да затворя ICQ с "End Now" в отговор на "Not responding". Но като цяло е много по-стабилно от ICQ Pro, още повече ако е 2002а.