Кажете към коя кабелна телевизия да се ориентирам да ми докарат добър кабелен интернет или пък само доставчик ?! Живея до Попа
Кажете към коя кабелна телевизия да се ориентирам да ми докарат добър кабелен интернет или пък само доставчик ?! Живея до Попа
Абе аз Cable.bg след като се опитах да се вържа към тях и след като най-нагло ме накараха да чакам 2 седмици като уж щели да ми се обадят и всъщност накрая трябваше аз да им се обадя и да ми съобщат, че всъщност те нямали покритие при мене, въпреки че на сайта им пише обратното, а и по време на заявката никой не си отвори устата за това, повече не ги уважавам . Сега чакам тия дни да се вържа към Netissat пък дано те се окажат по-свестни. За момента че ще ме вържат съм сигурен. Сега нетът какъв е тепърва ще видя.
Близо съм до попа и съм вързан /отскоро/ към cablebg. За сега съм доволен от връзката им, естествено като се изключи единия месец чакане някой да дойде и да ми денесе кабелния модем /от евроком пуснаха кабела на 3-тия ден от заявката/. Иначе като статистика - около 45к за BG и 8к извън при абонамент 64к неограничен. Мисля че цената си струва.