moje li nqkoi da mi kaje ot kade moga da si izteglq driver za usb data cable na samsung e700. modela na kabela e GS-AC104
moje li nqkoi da mi kaje ot kade moga da si izteglq driver za usb data cable na samsung e700. modela na kabela e GS-AC104
ско, това от глобул-ския диск ли е?
хайде качи някъде и за Sony Ericsson t68i. аз имах, но къде съм го попилял не мога да си спомня. обещаха ми го, но от един месец чакам...
FearMe, нещо не те разбрах!?
Линкът, който съм посочил е за Samsung e700 PIMS and File Manager
Само кратко уточнение
@Ско - Звучи невероятно, но наистина има такова нещо като драйвер за кабел. При мен е такава ситуацията с Nokia 6230 и кабел DKU-2.
Не съм гледал какво има в това, което си посочил, но е възможно в пакета да си го има и драйвера. Затова съвет към embetza - изтегли си посочения софтуер и чети указанията. При мен беше необходимо първо да инсталирам драйвера (включен в пакета, но не в главното меню) и след това програмата. В противен случай не работи.
Blagodarq vi za syvetite. Driver za kabela ima i go namerih s trista zora v ruski sait. Izteglih si softwera za telefona, koito megdu drugoto e sa6tiq i ot stranitzata na samsung, no s neq sy6to imam problem- kazva mi 4e ne otkriva PORT i si sedi v offline rejim