LightMaster, DirectDVD и аз го знам мазноооо... Красота но крак нема
за NVDVD crack намерихте ли впрочем
LightMaster, DirectDVD и аз го знам мазноооо... Красота но крак нема
за NVDVD crack намерихте ли впрочем
Death Knight кракче за NVDVD ima. Поне за версията която беше публикувана тук в Setcom-a последно NVIDIA_NVDVD_2.22_Trial.exe.
Има нова версия на ПоверДВД, вчера си я свалих, но не съм я тестнал още. Това, което знам е, че поддържа новата технология на Долби за виртуален звук, напр. за тези, които нямат 5.1 системи.
http://www2.cli.co.jp/download/trial...2329_Trial.exe
Оттук може да си го свалите. Естествено е траял, и не знам да има крак още, но...
RadLight за DivX, XviD и т.н., ACE Mega Codecs Pack 5, - това решава всички codecs проблеми , FFDSHOW задължително, WMP за всичко останало (клипове примерно)
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Радлайта дори не поддържа италик субтитри, да не говорим за цветни.<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
На кой му трябват italic субтитри, да не говорим цветни. Това е само за инвалиди или кандидат-инвалиди.
DVD си гледам с истински плеър
msan mnogo hubavo ama taia nova versiq e na iaponski... ako chatkash mi kaji kak da si smenia ezika pls ))))
Абе простете за невежеството ама съвсем скоро си свалих FFDSHOW и не мога да разбера как да му бъзикам настройките, след като го инсталирах въобще не мога да влезна в него...
emi Star Menu > Programs > ffdshow > configuration )
Sushto kogato si pusnal film, to si izliza v taskbar-a kato ikonka
abe q obqsnete malko za toq FFDShow. az kato install-nah mi premigva kartinata. super e gadno. a pyk meraka mi e da go polzvam vmesto DivXG400. po princip e gotin ama subtitrite gi displayva s mnogo grubi outline-ove, a puk na low-res movies sa sas savsem kofti vun6en vid.
1.DVD=WinDVD (poslednata version mislq,che beshe 4.5.11.15)
2.DivX i tn.=BSPlayer (mai beshe 085.492 kato za posledno)
3.A sega po vuprosa za bugovete - ami pichove,kvo sa vi bugavi playerite,pri men shto BSPlayer-a otkakto go polzvam (kum 1 year) i v nachaloto imashe problems (koeto si e v reda na neshtata) no osobenno tazi poslednata version si bachka bezotkazno,a za WinDVD nema kvo da govorim - tova e prosto klasika v janra.I ot druga strana kato vi slusham vsichkite - toq player imal takiva nastroiki,onzi gi nqmal,obache az iskam da vi pitam - kolko ot nastroikite na vsichkite playeri,deto gi izbroqvate,izpolzvate,a?
Tva e,drugo nema)
BSPlayer(nqmam nikakva predstava k'va versiq stana ve4e) + Nimo Codecs Pack v4.33 + XviD Video Codec uManiac's build + MPEG Layer-3 + DivX v5 i nqmam nikakvi problemi [:D]
DVD na kompa nqmam!
това "kolko ot nastroikite na vsichkite playeri,deto gi izbroqvate,izpolzvate,a?" искам да се съглася с тебе. напълно си прав - нищо! само Play, Pause, Stop, Full Screen, Close. това е. Pаn Scan Sux! напълно ти орязва филма! отива ти целия кеф да го гледаш!
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by IBANEZ_
abe q obqsnete malko za toq FFDShow. az kato install-nah mi premigva kartinata. super e gadno. a pyk meraka mi e da go polzvam vmesto DivXG400. po princip e gotin ama subtitrite gi displayva s mnogo grubi outline-ove, a puk na low-res movies sa sas savsem kofti vun6en vid.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ibanez специално за това има една опция RESIZE... и ти интерполира филма до по-висока резолюция. Но яко MHz си трябва [] Къде ги видя тия груби outline? При мен са много мазни едно ръбче няма?