Благодаря ти!
Тогава значи в момента имам вариянт 2: Кабел DVI-HDMI - по този начи ми беше свързан стария TV с компа. А компютъра е десктоп, но това означава ли че с този хардуеър ще мога да гледам 3 d филми на новия TV ; ))))
Преглед за печат
Благодаря ти!
Тогава значи в момента имам вариянт 2: Кабел DVI-HDMI - по този начи ми беше свързан стария TV с компа. А компютъра е десктоп, но това означава ли че с този хардуеър ще мога да гледам 3 d филми на новия TV ; ))))
Не мога да ти кажа на 100% , но може да пробваш с един подходящ филм и софтуерен плеър ! 3Д е много общо , има си варианти !
Е аз си взех Philips с позлатени (уж) накрайници от 30 лв за 3 метра. :) Имаше HAMA 2 метра за 20, но не можах да се прежаля. :))Цитат:
Първоначално публикувано от civica
Цитат:
Първоначално публикувано от vandreev
Как реши, че му трябват кабел DVI-HDMI или преходник?! Написал е, че има HDMI и DVI... (в червено)Цитат:
Първоначално публикувано от civica
Май се обърка или аз се обърках вече. :) Нали каза, че досега си свързвал през TV-Out - една кръгла букса?! Дай един search в google за различните видове интерфейси: DVI, HDMI, D-Sub, S-Video... попрочети първите резултати, които ти изкарва, виж и картинките. :cool:Цитат:
Първоначално публикувано от vandreev
Хвърлих боб ! Картата му няма HDMI изход , има 2 DVI ! :yikesЦитат:
Първоначално публикувано от Shmi
Предположих, че си хвърлял... При положение, че човека пише, че има и реално се предлагат 9800 с HDMI... Например тази: http://ardes.bg/video-cards/componen...DR3+HDMI-11953
Хора мерси че помагате!
Видеокарта е точно тази: http://ardes.bg/video-cards/componen...R3+HDMI-11953.
Значи оказва се че имам HDMI, но за съжаление все още немога да подкарам 3D - или аз не правя нещо като хората или просто нещата отиват към нова видеокарта или кабел...
Добре , че поне се уточни каква е картата !
Я сега кажи какво правиш за да гледаш 3Д , с подробности - какво сваляш от тракера , какъв софтуерен плеър ползваш и т.н. !
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1313958240[/time]_________________________________________________
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1313954928[/time]_________________________________________________Цитат:
Първоначално публикувано от bozhidarg
Виж и това - https://forum.setcombg.com/index.php/topic,47008.0.html .
Точно това трябва да се направи. 9800 не подържа HDMI 1.4 3D (frame packing). Трябва да се направи горното за да се пусне в check board 3D.Цитат:
Първоначално публикувано от bozhidarg
При възпроизвеждане на 3D BL от компютър с карта подържаща HDMI 1.4а изход, телевизора не тръгва в 3D режим докато не се зададат 24 Hz в контролният панел на картата.Цитат:
Първоначално публикувано от portokala123
Телевизора е LG LW650S, а картата GTX460. Филмите се виждат супер, но при игрите е голямо мазало. При DVI връзка, игрите са доста по-добре, но пък тогава не може да се активират да са в стереоскопичен 3D режим от видеокартата.
При мен с последната версия на TMT5 на Intel 2100Т само си пуска 24Hz, не се налага да съм ги задал от контролния панел. Мога да пробвам и на ATI-то как се държи. Игри не съм пробвал, не съм такъв мазохист че да играя игри на 24Hz :) На такава честота не мога да уцеля кръсчето да затворя някой прозорец пък камо ли да играя в таквъв режим. Иначе трябва да пускаш 720p на 60Hz това е за игрите по принцип стандарта.Цитат:
Първоначално публикувано от raziel66
Здравейте отново момчета , извинявам се за закъснението но нямах възможност да пиша до сега
Значи свалих от тук -http://www.hdkino.org/ и тук клипче http://www.biohemmet.se/3dtrailers.php
Сложих и Arcsoft TotalMedia Theatre Platinum 5.0.1.80
И от там нататък нямам идея как да я настроя видео картата , единствено влизам в секцията за 3Д настройки но няма настройка на 24Hz или друго както по горе е написано , изчетох дословно всичко но УВИ греда :))) Май ще се наложи да ми обясните като за идиот защото иначе ............
МЕРСИ предварително и дано не се смеете много :)
vandreev, влизаш в конролният панел на NVidia и от настройките в менюто /в дясно на екрана/ кликваш на "Display" и на под менюто му "change resolution".
В таблицата с избор имаш два раздела - SD за HDMI връзката ти с ТВ-то и PC за монитора.
Именно в SD /HDTV/ избираш 1920 х 1080 резолюция, а от падащото меню в дясно - "refresh rate" 24 Hz. Това е за 3D възпроизвеждането.
Избора на вида рип си го правиш от менюто за 3D настройки на Тотал Медия-та. Или от телевизора.
Плеара си чете субтитрите без проблеми, но ги вади малък шрифт, без опция за уголемяване. Както са писали колегите по-назад, по-големи субтитри - чрез обработка в текстов редактор.
Дано съм ти бил полезен! :smiley:
п.с. Сега видях в актулизираната страница на NVidia, че твоята карта я няма сред тези, които поддържат 3D възпроизвеждане. Ако наистина е така, 3D екстрите на Тотал Медия-та няма да са ти нужни. Можеш да подаваш сигнал към ТВ-то с който и да е плеар, а 3D картината да избираш от телевизора.
E Много Благодаря, направих го , изкарах едно клипче на карибски пирати и е някакво мижаво 3Д но все пак е 3 Д :) С Км плеар го пуснах защото с Тотал Медия-та mkv файлчета не тръгват , дано някой истински филм 3Д е по добър че малкият е много разочарован че не изскачат пред него до суб още не съм стигнал но и тях ще гледам да ги изкарам :))
civica - не съм взел 1.4 HDMI , a съм със старият кабел
Не ти е нужен hdmi 1.4 за това ! Но след време може и да ти потрябва , ако смениш техниката с по-модерна !
OK надявам се да се обновим по нататък :)
Сега свалих от замундата това- https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=246868&hit=1 но май пак не съм уцелил защото излиза си на ТВ 3Д но не е така както клипчетата по магазините в смисъл ефекта не е същият :) Четох за форматите но пак незнам какво 3д да търся да свалям за да има фул ефект ?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314564830[/time]_________________________________________________
П.С И субтитрите не тръгват нормално страшно големи са и разделени не се четат изобщо , пускам го с КМ плеара