Re:3D филми - даунлоуд ,формати и контейнери
Здравейте, наскоро си купих Toshiba 40wl768 .Имам следния проблем , вързах Тв-то през HDMI към компютъра ми , който е с видео карта Nvidia 7600gt, която няма изход HDMI , вързах го като втори монитор.Всичко си тръгва през комп и се гледа , но имам проблем с включването на 3д .През какъв плеар трябва да го пусна .
Не трябва ли карта с 3D Vision?!
Power DVD 11 i Stereoscopic player i VLC .
Наскоро пробвах с КМ плеър и 3D-то върви перфектно.
Защо не пробваш с него?
Просто през DVI няма да имаш звук към телевизора.
Здравейте, имам въпрос и моля за помощ:
Купих си Philips PFL7606 3D TV и имам видеокатра на компа GT9800. Какво трябва да направя за да подкарам 3 D-то (кабели, инсталация на софтуеър...)?
HDMI 1.4/SuperSpeed кабел + плеър. Аз ползвам PotPlayer. :smiley: От настройките на видео картата задаваш на Multiple displays настройка Extend these displays и си готов. От телевизора ще зададеш на кой HDMI порт ти е компютъра, той нататък си знае работата. Ще ти се появи образ в 2 части. Натискаш Adjust от дистанционното, меню 2D/3D и задаваш опция според сигнала си. :smiley:
Успех! Телевизорът е невероятен! :laugh:
Shmi огромно благодаря!
Обаче наистина ли мислиш че телевизора е добър, зашото още се терзая че невзех LG lw570 заради екстрите които има и най вече флашката от която може да се плейва всичко - щеше да ми спести всички тези настройки през компа, тъй като съм малко лаик в това отношение
Телевизорчето няма грешка. Аз взех същия преди 2 седмици. :) Преценката ми е субективна, но гледах доста LG-та и никой не ми хареса като картина. Иначе, Philips-a плейва доста неща от флашка. Не всичко, но доста неща... Понякога ми се налага да си пускам през USB и нямам забележки. Единствено няма субтитри, но и LG-то май също няма? Не съжалявай, дори да си лаик, с времето ще разбереш, че по-голяма свобода на действие от компютъра никой плеър не може да ти даде, бил той вграден или външен. :)
P.S. Виж дали имаш HDMI порт на видео картата си, преди да се втурнеш за кабел, защото не са евтини. :)
Цитат:
Първоначално публикувано от Shmi
P.S. Виж дали имаш HDMI порт на видео картата си, преди да се втурнеш за кабел, защото не са евтини. :)
Я пак ! Евтини са / 10,12,15 лв / , но зависи кой какво разбира под евтини и откъде пазарува и дали гледа кабела или марката ! :RTFM:
Благодаря ти още веднъж. Много ме успокои! Избора беше наистина труден.
Бях свързал стария ми телевизор с HDMI кабел, но изход на картата не е същия като на телевизора - пише Tv out и прилича на букса за монитор.
При това положение този кабел ще вършили работа?
Кoлега , дай точно какъв вид е / VGA - Dsub , DVI / , но иначе има преходници каквито си искаш на цени разни ! Връзка VGA-HDMI само с кабел не става , трябва и конвертор за сигнала , понеже единия е аналогов , а другия -цифров ! И работата става дебела ! :081:
Определено най-добре е да помислиш за нова видео-карта с hdmi изход иначе за какво ти е модерен ТВ ! :taz
Ох бе братко, ако знаех какво е ще питам ли тука като гламав :))))))))))). Заровил съм се в тоя компютър и всичко което разбрах е видеокарта 9800 GT DDR3 HDMI, DVI...
Питай Гуглето , бре човек ! То знае и то много ! :)) :-memnon
Tази карта е с два DVI изхода и ти трябва - 1. Такъв преходник DVI-HDMI + hdmi кабел или 2. Кабел DVI-HDMI ! :Drinks:
Този компютър лаптоп ли е или не / десктоп/ ? Само за инфо !