-
Ужас!
Е гати проблема от няколко дена - като си включа ПЦ-то и около 10 мин не мога почти нищо да стартирам даже не ми се отваря dial up нищо - кликам си върху иконите на десктопа ама нема никой - рестарт и пак не става и след време(все едно му трябва време да загрее!!!!)започват да се отварят прозорците...После мога да работя 100 часа без проблеми ама като го изключа за дълго и на другия ден пак същата гадост.ТОВА ПЪК КАКВО Е????Хелп!
-
Ужас!
Ами ако си вързан в мержа, излиза тоя проблем понякога, при мене е около 3 минути, докато мога да си отворя старт менюто, идея си нямам как се оправя това.
Виж ако нямаш нищо общо с мрежа, май май, има някаква боза и тя се вика Windows :)
-
Ужас!
Знаеш ли нямам мрежа, но като пробвам dial up-a или не се отваря въобще или започва: opening port и после съобщение че модема е зает или че друг device се е onnect-нал - такива простотии.А други програми(3ДМарк и др.)също не се отварят но примерно Аида тръгва и игри май също тръгват, абе голяма боза...И както казах след няколко рестарта или 5-10 мин изчакване всичко се оправя
:((
-
Ужас!
medunski я провери нещо да не пасе на комп-а .
-
Ужас!
Пробвай да преинсталираш Windows-а
-
Ужас!
mi mai 6te preinstall - shitttttt
-
Ужас!
Е кое му е шита на преинстала, мене мноо ме кефи да преинсталирам, после всичко си ми е свежичко, бързо и пее :)) Ама като бъзикам месец, аре нов Уин, ама нали съм голям експериментатор :))))
Иначе преинсталирай и незабравяй да пазиш "My Documents", сейфовете на игрите и разбира се трии целия Уин, да не остава нищо старо :-)
И успех ;-)
-
Ужас!
-
Ужас!
taka se pravi. moeto PC se izklu4va samo pri restartite na reinstall. mnogo si e qko, samo 4e e gadno na novo da pravi6 vsi4ki nastroiki :((((
-
Ужас!
Е гадно е за някой, на мене ми е кеф, щото всеки път дълбая и научавам все повече нови неща и тн. :))) Абе фреш реинстала е хубу нещо :)))
-
Ужас!
... za chovek s povechko svobodno vreme [:p][:p][:p] Zatova ima Norton Ghost i drugi ot tozi rod!!!
>
-
Ужас!
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Kayso
Е гадно е за някой, на мене ми е кеф, щото всеки път дълбая и научавам все повече нови неща и тн. :))) Абе фреш реинстала е хубу нещо :)))
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Кеф ти е щото си проЗт, аз защо Windows XP не съм го преинсталирал от година и половина, и Windows 98 от повече от 2 години, макар че и дъно съм сменил и процесор и видео
На човека проблема най-вероятно му е или в някоя програма която е качил наскоро или във некой ВИРУС.
Start>RUN> msconfig
и виж какви бози ти се стартират в началото, махни всичко което не знаеш какво прави
-
Ужас!
още ли преинсталирате бе хора [:)]. Добрите програмисти от Norton отдавна са пуснали NortonGhost [:)][:)][:)]
-
Ужас!
Abe dnes 6te go check-na za virusi ,ako trqbwa 6te go preinstall-na a posle 6te si install Norton Ghost.Ina4e sym mahnal po4ti vsi4ko ot start up-a i sym s XP...Thanx za syvetite :)
-
Ужас!
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by gaboss
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Kayso
Кеф ти е щото си проЗт, аз защо Windows XP не съм го преинсталирал от година и половина, и Windows 98 от повече от 2 години, макар че и дъно съм сменил и процесор и видео
На човека проблема най-вероятно му е или в някоя програма която е качил наскоро или във некой ВИРУС.
Start>RUN> msconfig
и виж какви бози ти се стартират в началото, махни всичко което не знаеш какво прави
ot tva po tapo izkazvane ne sam o4akval da pro4eta
toq tvoj win98 det e na 2 godini 6e e tolkova omazan 4e ...
paK za XP da ne govorim prosto si 4ovek kojto moje bi polzva pcto za movies ili drugo prosto ne6to ...
NE SAM VIJDAL OS KOQTO DA E NA POVE4E OT 5-6 MESECA I DA NE UVISVA VSE NQKADE ZA NE6TO