Знае ли някои да има програма която да отчита
колко пъти съм се включвал в интернет,просто статистикана влизаниата, както дават някои интернет доставчици.
колко пъти съм се включвал в интернет,просто статистикана влизаниата, както дават някои интернет доставчици.
ako si s win98
Dial-Up Networking > My Connection > Properties >
Configure > Connection > Advanced > Append To Log i slagash otmetkata
i posle kato iskash da vidish koga si vlizal i izlizal davash na <u>V</u>iew Log
Ima i programka osven log fail. Kazva se StatWin i ia ima na www.download.ru , pochti bezplatna e ~5$ no i da ne platish prodyljava da raboti. Mislia che e mnogo dobta. ima i tarifirane na I-net i impulsi na tlf.[:-bonc01]
http://www.download.ru/search.ehtml?...in&l=0&t=3&c=0
Zabavliavaj se, zashtoto ima unikalno polezni funkcii.[:-bouncy]
------------------
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by pol
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
nqkoi moje li da mi kaje ot kade se pravi log faila za XP
Ne sym na PC-to si, no mislia che beshe niakyde pri nastrojkata na konekciata ili modema.[:-hockey]
--------------------
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by parazit
nqkoi moje li da mi kaje ot kade se pravi log faila za XP
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">