ima li takova chudo? che mi rapravyat takviz neshta puk az ne vyarvam. nali zvuka e v MP3? ako e vyarno, razpoznavat li go korektno surround audio sistemite i surround sound kartite...?
ima li takova chudo? che mi rapravyat takviz neshta puk az ne vyarvam. nali zvuka e v MP3? ako e vyarno, razpoznavat li go korektno surround audio sistemite i surround sound kartite...?
Ooo da ima i se nari4a AC3 i tova vsushtnost si e zvuka na DVD-to. Prosto kogato edin divx film se pravi tozi AC3 ne se kompresira dopulnitelno v MP3, a napravo se splitva (suediniawa) s video faila.
Spored men se razpoznavat korektno ot dadena audio sistema stiga da imash neobhodimite izhodi na audio kartata. Dobre e da imash i sifrov izhod.
Skoro mislia da izprobvam moiata, koiato e vgradena na dunoto mi.
da razbirase, ako filma e s AC3 sound all e OK.
az obache moga da "podkaram" 6-te kanala samo waw WinDVD - prosto otwarqs filma ne sas bsplayer ili radlight, a sas WinDVD
chuva se mnogo dobre
Pentagod bsplayer sasto poddarja 5+1 zvuk i to dosta dobre , a i zaema po malko resursi ot WinDVD .
pri men ne sraboti. toj i bez tova dosta garmi. samo WinDVD pusna filma bez nikakwi problemi.
ОК oba4e nqkoj moje li da mi kaje kakav software trqbva da imam i kvi kodeci ???
zna4i
1.BSPLayer
2.Power DVD
3.WMP 9
4.Nimo Codec Build 9 beta 1
imam pone 20 filma s AC3 i vsi4kite ne tragvat v 5.1 rejim BSPLAYER si tragva na 2channel vapreki 4e mu e okazano 5.1
PowerDVD tragva uj v 5.1 no opredeleno zvuka ne e 5.1
Az dosega ne uspqh da podkaram toq 5.1 zvuk
Ako nqkoj znae kak molq da kaje.Ina4e s DVD filmi nqmam problemi samo s divx s AC3.Kak ?????????????????
da - az ptobwah syshtoto kato teb lightmaster, no polzwam ACE megapack vmesto NIMO.
poslednoto, koeto probwah beshe WinDVD i tam neshtata zaspaha. PowerDVD ne sraboti
Az namerih solution.Instalirah si Nimo CODEC 9 beta1 na FULL (predi bqh na tipical) i pri puskane na film s AC3 zvuk se zarejda nqkav AC3 Filter i zvuka si e naistina 5.1.Sega trqbva samo da gledam pak filmite za da se kefq na 5.1 zvuka. []
ima edin file, decoder za ac3, free e no me myrzi sia da mu tyrsia internet stranicata. kojto iska da mi pusne msg. v icq-to shi mu go pratia. edin syvet: ne istalirajte bozi ot roda na nimo packa, osven da schupiat neshto raboteshto, za nishto ne stavat.