Резултати от 1 до 8 от общо 8

Свестен антивирус активен скенер

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Изтеглих си Касперски, но компа ми стана толкова бавен че вднага го изключих. Трябва ми някакъв активен скенер (нали се сещате), който да не е прекалено тромав и тежък, но да си върши работата прилично, ако може и да е безплатен [:D]. Доста нахално май стана,но все пак моля за съвети и предложения [][][]

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Edinstvenoto, koeto moga da ti pradloga e F-prota za windows.

Scanera mu e dobur i moge bi nai-malko resursootnemasht ot vsi4ki ostanali na drugite antivirusni programi.

Linka koito ti davam ne e na poslednata versia na F-prot, no za tova puk e retail i updaitura mu raboti.

http://free.techno-link.com/mask/Pro...iVirus/F-Prot/

4. Тук е от
    Jan 2003

syglasen f-prot; imam gi zaedno s nav 2003, no nortona e takyv resursoiad (20 mb ram) i e pylen s bokluci. 60 mb -> 12 za f-prota.

5. Gadget
    Guest

Най-доброто в момента е NAV 2003 и F-prot Antivirus 3.12d. На кой което му харесва. Аз обаче съм за F-prot Antivirus 3.12d. BTW F-prot сега са го кракнали много добре и си е full functional (даже Updater-a му работи). И двата продукта можеш да ги намериш на линка по-долу

6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2002

PC Cillin 2003 супер е не товари компа има и защитна стена а F-prot нe хванал един троянец при инстал на trilian.pro за повече инфо http://free.netwlan.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=979

Gadget:

Редактиран е линка... беше сгрешен

Иначе Да, една от кракнатите версии на Trillian Pro e заразена и така се разпространява в мрежата

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Ами то зависи какъв ти е компа. Ако е някой старичък разбирасе че ще стане тромав. Аз полазвам McAfee 6.02 и нямам проблеми. На мойта машина няма забавяне.

8.  

9. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

благодаря хора [] компа ми не е чак много дърт, но при зареждане на уиндоус-а се бави доста (когато е с касперски...чегърта ли чегърта), пък и докато зарежда игриците пак

10. Тук е от
    Dec 2000

Само един въпрос имам - къде забравихте F-secure на DataFellows. Заема около 10 М от оперативната, много добър скенер, редовни ъпдейти и т.н. Единственото му гадно (ама много гадно) нещо е, че се кара с вградената zip компресия на XP-то .

Ако някой има някакво мнение за него - да каже. Аз лично от скоро се боря и честно казано ми харесва повече и от Касперски и от Нортъновския (последното е много кофти). За f-prot и Mcafее нямам никакво мнение все още.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Искам да си купя свестен N рутер
    От hanatol във форум Технологии
    Отговори: 6
    Последно: 16-11-09, 22:27
  2. Свестен телевизионен техник в София
    От Smurfa във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 27-07-06, 11:10
  3. Отговори: 3
    Последно: 06-11-05, 12:01
  4. антивирус ????
    От mitak_vip във форум Общ - софтуер
    Отговори: 6
    Последно: 14-11-03, 12:44
  5. Предложете някой свестен кодек plz
    От nniki във форум Общ - софтуер
    Отговори: 16
    Последно: 26-01-03, 13:32

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе