Здравейте, имам нужда от съвет.
Искам да си купя свестен N рутер под свестен имам в предвид да не забива както моя LINKSYS WRT160N е няма такъв боклук!
Спрял съм се на Edimax, дали ще ми дадът спокойствие най-после
Здравейте, имам нужда от съвет.
Искам да си купя свестен N рутер под свестен имам в предвид да не забива както моя LINKSYS WRT160N е няма такъв боклук!
Спрял съм се на Edimax, дали ще ми дадът спокойствие най-после
Аз, без да чета много, си купих WRT 150 N преди около две години. Уж много як! Период на ходене по мъките - грееше яко и забиваше често. Щастието дойде, когато един ден, преди две седмици, заби и повече не отби. Занесох го на сервиз, тъй като още беше гаранционен и ми го смениха с такъв като на колегата - WRT 160 N. Склонен бях да си доплатя и да ми дадат нещо по-свястно - не можело. Този като че ли не грее толкова и до сега не е забил, но ще ми е интересно и на мен каква друга марка ще препоръчате.
Имам приятел който има D-link N и е много доволен от месеци не го е рестартирал изобщо никви грижи. Моя 160N само грижи или PPoEto се разкача или самия той забива.
На ръба съм да скоча върху него
Аз лично предпочитам Linsys пред Edimax
WRT150N има си и друг software
забелязал съм че оригиналния софтуер не е читав и затова го флашнах с dd-wrt
и си работи.
Вижте пак на сайта какви са версиите които подържа dd-wrt ,че да не стаат бели.
Ами за 160N няма аз търсих ..дори намерих някъв изпържен firmware но положението стана по зле и после върнах оригиналния.
Tenda W302R аз съм с такъв от 1 месец и няма проблеми.Работи и с pppoe доставчици но има една малка тънкост която трябва да се пипне за да отваря безпроблемно всичко и тя е MTU-то да се сетне на 1472.
Абе то въобще Линксис-а ако не се префлашне със някакъв външемн софтуер правтя много проблеми и всички доволни от тази марка са само заради това, че не ползват оригинален фимуеър.