Хора дайте линк за деинсталатор на Flextype 2К, че Инжинера ги е махнал временно от сайта си.Благодаря предварително!
Хора дайте линк за деинсталатор на Flextype 2К, че Инжинера ги е махнал временно от сайта си.Благодаря предварително!
Делкай тази омразна програма с нейния си деинсталатор и след това според указанията действай!Колкото-толкова!И аз не открих деинсталатора на инженера.
Инсталирай си Win-a на ново. Поне ще знаеш че всичко е точно след това. Не си струва да си късащ нервите и да си губиш времето, за да оправящ бакиите на някой малоумен програмист.
Probvaj s niakoj profesionalen deinstalator. I si izchisti registrite sled tova i vsichko shte e nared.[:-smile_green]
to s registrite ako mojehme da nau4im vsi4ki
zashto ti e deinstalator togava ..
manual clean mu e majkata osobeno za flex-tapoto
Едно знам повече никога...ама Н-И-К-О-Г-А!!! Няма да ползвам този боклук)И аз си мисля че само формата му е майката късай завинаги.
Е чак пък формат:-))
Достатъчно е да го деинсталираш. След това деинсталираш поддръжката за кирилица. Рестартирай. След това отново инсталирай поддръжката за кирилица на ХР. Кажи му да копира файловете от оригиналното СD и си готов. Остава само да си добавиш фонетична клавиатура...
Kaji tochno kakvo ne ti haresva ot FT, za da mojem da ti dadem syvet.[:-batman]
-----------------
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Resident
Едно знам повече никога...ама Н-И-К-О-Г-А!!! Няма да ползвам този боклук)И аз си мисля че само формата му е майката късай завинаги.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
По случай Свети Валентин Трифонов Зарезан бутам гювеч.
Деинсталаторите са пак на сайта.
Живота е хубав! Хапване, пийване, тези три неща...