Здравейте, първо искам да се извиня за заглавието, но така и не успях да формулирам някакво кратко заглавие, което да дава яснота по въпроса, който ме вълнува.
Това, което ме мъчи е съмнението, че на служебния ми компютър е инсталиран някакъв софтуер за следене. Съмнението се породи от факта, че на известен период от време екрана ми примигва в черно за секунда и после всичко си продължава както е било.
С уиндоус 7 съм. Първо прегледах иконите на скритите програми - нищо ново. След това прегледах какви програми има инсталирани от Start - All Programs. И там нищо ново или съмнително. Прегледах и в таск мениджъра програмите, които се изпълняват в момента - нищо само скайп и браузъра /което си е и стартирано/. В подпрозореца Processes има стартирани 59 процеса, което ми се вижда малко множко, при положение че е отворен само скайп и браузъра. Някои ги разпознавам за какво са, но други не са ми ясни.
Та въпроса ми е има ли как да разбера дали ме следят?
Естествено преди да ми треснат глоба или някаква друга санкция за влизане в даркенсанг примерно :rolleyes:
Благодаря предварително