Искам да вградя едни .sub субтитри в 3D .mkv филм, за да мога да го гледам през DLNA сървър-а ми. Иначе като го пусна субтитрите не стават 3D. Та с коя програма да вградя субтитрите в филма? Пробвах с mkvmerge GUI не стана.
Искам да вградя едни .sub субтитри в 3D .mkv филм, за да мога да го гледам през DLNA сървър-а ми. Иначе като го пусна субтитрите не стават 3D. Та с коя програма да вградя субтитрите в филма? Пробвах с mkvmerge GUI не стана.
Програмата е елементарна и няма нищо за обяснение та подозирам имаш предвид че субтитрите не са били 3Д а не че не са се вградили?
Така ще започна от начало:
Първо субтитрите си бяха .srt файл, но SBS филм с .srt(обикновенни субтитри) не са съвместими.
После ги конвертирах в 3D с 3D Subtitler и формата стана .sub и още един .idx файл. И всичко е наред.
Появи се проблем, че когато пусна филма през DLNA сървъра телевизора, не конвертира субтитрите в 3D, а сис едят SBS. Затова си мисля, че би трябвало ако слея филма с субтитрите да се оправи проблема.
Ако съединя филма със субтитрите проблема ще се оправили? Ако да как да ги съединя? Ако не как да оправя проблема?
Този пост е редактиран от radibg2; 03-11-12 в 10:09.
Нарича се вграждане и става с програми за редактиране на видео.Процеса е доста бавен и времето зависи от компютъра на който се работи.В най-добрия случай около 2Xвреметраенето на филма.Тук съм дал пример с клипче и снимка.Пусни ги и виж дали това искаш.