http://obekt.com/dobri/
Просто проверете сайтчето и си кажете мнението за момъка. Това ако нямате работа, разбира се.
Ще ми е интересно да чуя мнението и на женското съсловие от форума.
http://obekt.com/dobri/
Просто проверете сайтчето и си кажете мнението за момъка. Това ако нямате работа, разбира се.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Longhorn, това да не си ти бре[:D][][:D][}]
<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Хахахах! Много грубо, много грубо! Не виждаш ли поне, че пиша на кирилица?
Освен това имам сайт, който можеш да видиш само като click-неш върху аватара ми. Е, не е мой сайта, но и мен ме има (в секция родители)
На тоя Бил Гейтс от 100 метра му личи, че е абсолютно оформен чекиджия [онанист] ... "ша ма извините" ...
Да ти таковам програмиста ... щом се затруднява с инсталирането на кирилицата.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
<u>Jelaia kontakti s momicheta i jeni</u> ot cialata strana. Po vyzmojnost da programirat na BASIC, zashtoto za men v tzai oblast ima miasto za mnogo diskusii.
<div align="right">оригинален цитат от страницата на Dobri</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Тук направо ще изпищя ...
[xx(]
AAAAAAAAдската лудницааааа това е най-якия саит които съм виждал от 100 години насам какъф дизай, замисъл и изпълнение във възторг съм има още мнооооооого да се учим.
Само не мога да разбера що се смееете бре хора [][]за момчето няма тайни само от бейсик разбира ама поне са е ориентирал правилно към момичета и жени. Пък и прическата е яка, е имал пъпки с малко ОХY сииичко се оправя (е поне така твърдят в рекламата).
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">На тоя Бил Гейтс от 100 метра му личи, че е абсолютно оформен чекиджия [онанист] ... "ша ма извините" ...
Ех Малоне, Малоне като че ли не сме минали всички от там???? направо ми иде да запея
Годииииинииииии лудддддии ии млааааддиии гооооодииииннниии.
[^]
Айди стига съм Фалил момчето сайта говори сам по себе си.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Освен това имам сайт, който можеш да видиш само като click-неш върху аватара ми. Е, не е мой сайта, но и мен ме има (в секция родители)
<div align="right">оргинално мнение на Longhorn</div id="right">
Не заблуждавай форума.
"Бащата по принцип е неизвестен" (постулат от римското право)
И не се гъбаркайте с момчето, а си погледнете тинейджърските албуми...[:I][:I][:I]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">http://obekt.com/dobri/
това е мноого старо бре, гавра с 'известен' джурналист,
http://pub35.bravenet.com/forum/fetc...num=2949796433
е те тука беше линка във неговия форум, ама явно бачето не си поплюва с цензурата
който е умен - ще се сети за кого иде реч []
Не заблуждавай форума.
"Бащата по принцип е неизвестен" (постулат от римското право)
И не се гъбаркайте с момчето, а си погледнете тинейджърските албуми...[:I][:I][:I]
<div align="right">оргинално мнение на Lupus</div id="right">
Не заблуждавам форума! В моя случай бащата е известен.
Кой се гъбарка с момчето? Ние ли?! Той сам си се гъбарка със себе си, но е толкова ограничен, че не го осъзнава.
Реших да си погледна тинейджърските албуми. Вярвай ми, не са такива. Ако искаш ще post-на и някои снимки. Наистина са интересни. Само не знам дали няма модераторите да ми цензурират мнението след това. ))
И аз разгледах моите ...
От тогава си личи, че се очертавам, като типичен разрушител на семейни гнезда ...
[:D][:D][:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">http://obekt.com/dobri/
Аз не бих му се обадила. Най-малкото, не програмирам на BASIC. [:D][:D][:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз не бих му се обадила. Най-малкото, не програмирам на BASIC. [:D][:D][:D]
<div align="right">оргинално мнение на Silvina</div id="right">
Е, ако го харесваш момчето, няма един BASIC да Ви раздели. Да ти пратя ли на mail-а няколко книжки за BASIC? ))))
Казах, че това е най-малкото. [:D] Това не значи, че ако знаех BASIC, щях да се заинтересувам точно от него. [:D]