Нито под сейф-мод, нито като последни някакви конфигурации... Нищо!
Когато го ъпдейтвах ми изписа някакъв Игор Павлов и малко се поусъмних, но все пак.... е от сайта на Тошиба. Даваше ми, че стария ми БИОС бил версия 1.7, а новия ъпдейт е с 2.2...
Нито под сейф-мод, нито като последни някакви конфигурации... Нищо!
Когато го ъпдейтвах ми изписа някакъв Игор Павлов и малко се поусъмних, но все пак.... е от сайта на Тошиба. Даваше ми, че стария ми БИОС бил версия 1.7, а новия ъпдейт е с 2.2...
как да ти помогнем човек .. дори не разбрахме за какво става дума лаптоп ли е телевизор ли ... и защо го ъпдейтна проблем ли имаше
Игор Павлов е човека който стои зад 7z архиватора, ама ти какво ъпдейтна? По думичката"уиндоус" разбирам че е някакъв лаптоп. Ама по това описание на проблема иаз влизам в глуха защита.
сега влез в биос и избери че хард диска е в режим IDE , а сега е в AHCI
Привет! Отговарям- става дума за лаптоп Тошиба сателит л 300. Защо го ъпдейтнах... Ами вероятно от липса на опит. Лаптопа си работеше чудесно.Исках да мунаправя снимка и реших да ъпдейтна драйверите иот сайта на тошиба ми предложиха за конкретния модел дадени драйвъри и аз хоп на първия и до там! Сега ще пробвам с Биоса.
- - - - - - - - - -
Sata Controler Mode -AHCI.
Какво да го правя сега?
Момчета! Всичко е наред вече! Благодаря ви много!
мда ама колегата "благодаря" не пие![]()
Няма емотикони "Бира" или "Каквото пие Колегата"И все пак- Благодаря и хубав ден!
Малко, но наистина от сърце!