Съгласен съм. Но защо тогава се използва MP3??? Дали не е по-удобно. Кажи ми, че ти си рипваш дисковете във WMA и направо ще ти повярвам...
Нещо пропусна да кажеш за MP3Pro...Защо не го сравниш него с WMA???
Съгласен съм. Но защо тогава се използва MP3??? Дали не е по-удобно. Кажи ми, че ти си рипваш дисковете във WMA и направо ще ти повярвам...
Нещо пропусна да кажеш за MP3Pro...Защо не го сравниш него с WMA???
Аз рипвам моята си музика във WMA и не разбирам какво му е толкова чудното?!? Не ме интересува формата стига рип-а да излиза качествен.
И разбира се че ако си с ХР е ама много по-удобно и изключително лесно да рипваш във WMA, отколкото в МП3 (затова и му го предложих на Dreven, да не си губи времето излишно). Имаш си всичко необходимо и вместо да търси, инсталира и настройва МП3 енкодер, си имаш инсталиран WMPlayer (на него най-много да му ъпдейтваш кодеците с v.9).
Да не говорим че ако имаш инет връзка, плеъра ще ти намери всичко свързано с албума, че и повече от колкото ти трябва за няколко секунди (това в над 95% от случаите). Чувал съм, че в това отношение отстъпва само на RealOnePlayer. Като добавя и това, че за мен е най-добрия плеър (WMP) в момента като качестово на звука и функционалност...защо ми е да се тормозя с разни други програми за мп3 музика?!? За мен няма значение, че програмата е на Майкрософт, дори се радвам че е тяхна.
Не чух за MP3 Pro...Да не би нещо да не се е заредило ???
ПИШЕ ВИ СЪЗДАТЕЛЯТ НА ТЕМАТА : ) БЛАГОДАРЯ МНОГО ЗА ОТГОВОРИТЕ ! ... И ДА ВИ ВЪРНА ЖЕСТА ЗАЩОТО СТАНАХ ЦАР В RIP-ВАНЕТО WIN MEDIA PLAYER 9 НАИСТИНА Е СТРАХОТНА ПРОГРАМА. С НЕЯ ПОСТИГНАХ НАЙ-ДОБРО ВРЕМЕ И КАЧЕСТВО! ИМА МАЛЪК PLUG-IN КОИТО СЕ КАЗВА MP3 POWER ENCODER - CyberLink POWER PACK'S И ПРАВИ ЧУДЕСА ОТ МР3-КИ !!!
ENJOY![]()
ЗА СПРАВКИ free.techno-link.com![]()
Я погледнете тази страница. На повечето от ще им е от полза. mixman.hit.bg
Та привържениците на WMP9 и WMA не казаха нищо за DRM (Digital Rights Management) проблема, който се е появил при chaos и който изисква връзка с интернет, за да ти тръгне музиката. И това нещо при мен се беше случило с цял диск пълен с WMA, на който супер интелигентния WMP9 не успя да намери лицензите и съответно не тръгнаха.
Аз за кодиране използвам Easy CD-DA Extractor (актуална версия 6.0.0.1), който си има вграден кодер за всички възможни формати (включително LAME 3.93.1) и може да си намери инфо за аудио диск от freedb.org.
има си една опцийка в WMPlayer която е включена по подразбиране и която е хубаво да се спре и действието и е следното: ако е включена рипвани файлове могат да се свирят само на този компютър на който са рипнати ако ги дадеш на някой познат и той ще яде дървото. Немога да се сетя точно името на опцията сега но е там някъде