Kak da si pusna audio katalist pod XP , koia e nai dobrata programa kogato govorim za ripvane na muzikalni diskove ? []
Kak da si pusna audio katalist pod XP , koia e nai dobrata programa kogato govorim za ripvane na muzikalni diskove ? []
ExactAudioCopy, каталиста няма да ти трябва вече :-))))))))
http://www.exactaudiocopy.de/
Аз лично го правя с Easy CD-DA Extractor и след това използвам RazorLame (LAME Encoder) за MP3-рането...
Един съвет: НЕ ИЗПОЛЗВАЙ AudioCatalyst!!!
Абе що не си ползваш WMPlayer(9), най-лесно е...и най-качествено. Рипвай в 160 или 192Кbps и ще се много доволен.
primetime ти май нещо си пил???
Как с Media Player бе???
1) WMA е боклук
2) и да не беше боклук, пак нямаше да е добро качеството (това е MS все пак)
svali si purvo mp3 codec:Fhg Radium MP3 codec
inache tazi programka e ot nai dobrite ,spored men razbira se
WMPlayer go prevrushta v WMP-format a ne v mp3 i po kusno majesh da imash problemi:napr.ako iskash ot WMP-format da oburnesh v audio-CD niama da mojesh ili pone direktno ne stava
ХАХАХА!
Това ми хареса!
1) Вземи се запознай с възможностите на Nero първо.
2) Форматът не е WMP, а WMA (само за информация)
3) Доколкото ми е известно, Win Media Player не може да encode-ва на пълен bitrate
за WMA си прав , но имам около 10G с WMA и не мога да ги направиа на аудио-цд вупреки 4е използвам Неро -изкарва суобщение 4е не разпознава този вид file
ако можеш помогни
БЛАГОДАРЯ
izviniavam se za pravopisa ne sum sviknal da pisha na BULGARSKI
Извинен си!
Не знам с коя версия си, но при 5.5.9.17 работи перфектно с WMA.
Ако пък продължаваш да имаш проблеми, просто остави 1 вечер PC-то да конвертира през WinAmp-a от MP3 на WMA и толкова по въпроса... Интересно е откъде имаш толкова много WMA, след като най-използваният формат е МР3!!??!!
Благодаря ще пробвам още сега
Колкото до другиа вупрос в на4алото вси4ки цд които намирах ги рипвах с WMP ,докато си купих CD-r и разбрах грешката
Просто не знаех 4е не е mp3
вузникна още един проблем:наскоро си смених хард диска и в момента когато се опитвам да отвориа Windows Media Audio format ми излиза следното суобщение:
A license cannot be found for this media file. Use License Management to transfer a license for this file from the original computer, or acquire a new license.
<font color="red">Моd. edit Kayso
Браво, че пишеш на български, поздравявам те за старанието, но ще те помоля за в бъдеще да използваш функцията "edit" а не да пишеш последователни постове.</font id="red">
Добре дошъл в света на Microsoft!!!
Забрави за WMA и си конвертирай музиката...Не знам решение за този въпрос, защото никога не съм получавал подобно съобщение (не съм опитен с WMA)...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">primetime ти май нещо си пил???
Как с Media Player бе???
1) WMA е боклук
2) и да не беше боклук, пак нямаше да е добро качеството (това е MS все пак)
<div align="right">оргинално мнение на gkirev</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
gkirev,
на това твоето по-горе се казва "експертно" мнение. Щом е на Майкрософт е боклук. Но да ти призная, много си заблуден... няма нищо лошо в това, ама недей да заблуждаваш и други хора.
WMA не е боклук.
WMA, погледнато от към качество на звука на рип-а, при еднакъв битрейт (и при ниските и при по-високите кбпс) бие mp3 и по този въпрос няма 2 мнения. При тестове на различни популярни енкодери мп3 винаги е след WMA i Ogg. Ако си направиш труда да се поровиш за разни тестове из инет ще разбереш, че е истина.
Недостатъкът на WMA, е че прави файловете по-големи, което не е толкова важно в днешни дни, като се има предвид големината на дисковете.
Че МП3 е най-популярния формат е ясно ама айде не си мисли, че е най-качествения.