Търся програма за запис на вече затворени дискове
Помогнете
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Търся програма за запис на вече затворени дискове
Помогнете
<div align="right">оргинално мнение на genhack</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> защо не опиташ с НЕРО аз съм правил запис на ЦД след като ми показва че нама фрее пространство ! може да се получи и при тебе !!!
От моя опит мога да кажа, че ако се ползва стандартна програма за запис се губи предишната част (запис) и дисково пространство за сметка на минималното останало. Но това е частен случай, зависи от програмата за запис.
все пак кажете името на програмата ако може качете я
защото съм чувал че има програми за отваряне на затворени дискове
Попринцип Неро Бърнинг Ром 5.5+ има опция да отваря сесиите на RW дискове но за R дискове не знам такава!
нито съм чувал, нито виждам начин да се отвори веднъж финализиран cd-r. ако ти е прецакан от предишен запис и не иска да добавя, въпреки, че има свободно място, можеш да го форматираш като direct cd, и след това да добавяш. губиш грубо около 20 mb при форматирането, но поне можеш да използваш остатъка. иначе повтарям, затворен диск не мисля, че може да се дозапише...
И аз не съм срещал никъде информация, че веднъж затворен CD-R може да се дозаписва. Даже и в Nero e записано след Finalize CD(No further writing possible!).
Ако случаят е друг може да има и друг вариант на решение!!!
Попринцип Неро Бърнинг Ром 5.5+ има опция да отваря сесиите на RW дискове но за R дискове не знам такава!
i az ne sam chuvala za R
Абе хора " такова животно нема и нема и да има " . Да дозапишеш CD-RW да , но CD-R никога .
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Абе хора " такова животно нема и нема и да има " . Да дозапишеш CD-RW да , но CD-R никога .
<div align="right">оргинално мнение на Crazy_hatteR®</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Zashto CD-R moje da se dozapishe NP stiga da ne e zatvoreno pri zapisa. No da go triesh za da zapisvash nestava opredeleno.[]