Резултати от 1 до 10 от общо 10

Daite mi savet

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2002

Daite mi savet

Скоро направих ъпгрейд със следните неща Polomino1600/ASUS A7V333/GeForce4TI 4200/ATX300w/cpu fan/титан/ 3,000оборота и два на кутията,обаче пак вдига до 75С и много бучи.Имаше дискусия за водно охлаждане.Знае ли някой от къде мога да си купя?Ако някой има опит нека каже дали е по-безшумно от fan и каква температура поддържа.

От личен опит мога да споделя,че вибро- и шумоизолиращата материя на AKASA за нищо не става.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Daite mi savet

Помпата от водното ще ти бълбука повече.

Ако искаш да е тихо майката му е с Peltie, но трябва яко да надуеш процесора, иначе ще има конденз и никак не е проста работа да сложиш такова нещо в PC-to, да не говорим каква консумация има...

И вземи си намажи със сребърна паста coolera. И на мене ми вдигаше толкова едно AhtlonXP, сега не скача над 56C.

<font color=blue>Memento Mori</font id=blue>

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2002

Daite mi savet

Ami za vodno shte triabva goliamo razkarvane...Znaci blokcheto mogesh da si kupish ot PARADOX_sf.Pompa, markuci i drugite dhadgi ot niakoi V i K magazin.Radiator ot niakoia avto morga.Gledai da ne kupish nai-evtinite markuci i plastmasovi nakrainici(ne znam kak e duma) zashtoto shte ti se raztece i stava gadno...Kato go napravashish slogi ot vsiakade kadeto moge da protece silikon i go testvai 2-3 dni na suho da vidish kak e.

DeathKnight obace e prav che pompata sashto shte ti bulbuka a c pltie

naistina ima mnogo goliam shans da se poluci kondenz i pak stava mnogo losho.Ako pitash men si kupi edna pasta AS2 ili 3 i edin po-hubav radiator i si go karai taka.

5. YG
    YG е офлайн
    Member
    Тук е от
    Mar 2002

Daite mi savet

Вода в компютъра си не вкарвам!!!

А за охлаждане с Peltie не съм тествал но ефекта /като охлаждане/ би трябвало да е много-добър. И там остава въпроса за конденз.

6. Member
    Тук е от
    Oct 2001

Daite mi savet

Ами то като се сложи пелтие, никой ли не се сеща, че от другата му страна пак трябва да се сложи вентилатор иначе ефективността му няма да е същатаи най-много да прегрее. А като се сложи вентилатор става пак същия шума.

И още това Паломино не може да вдига такава температура. Или радиатора не прави хубав контакт с процесора или програмата/датчика не мерят точно температурата.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Daite mi savet

75o e mnogo otkudeto i da go poglednesh

vij si naistina radiatora ima li pasta... i dali e dobre stegnat

mojesh da reshish problema sus software - VCool naprimer e mnogo dobro za VIA chipseti

zavisi za kakvo polzvash PC-to si vse pak

No predpolagam che imash problem... tova ne e normalna temperatura za takuv processor

Dont think about the troubles... they will come very soon !

8.  

9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Daite mi savet

не ви ли прави впечатление все пак, че 3000 rpm е ужасно малко! аз бих започнал с една рекламация на fan-a като начало...

10. Тук е от
    Jun 2002

Daite mi savet

<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>

не ви ли прави впечатление все пак, че 3000 rpm е ужасно малко! аз бих започнал с една рекламация на fan-a като начало...

<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>

Za titan d5tb si e v ramkite na normalnoto mai moiq se dviji v ramkite na 3200-3500

po skoro e losho slojen radiator

kato ti zagree do 75 pipni radiatora ako e dobre slojen trqbva da se oparish i da si namerish po hubav ohladitel

ako e studen nameri nqkoi koito da ti go svali i pak d ago sloji mai nai dobre tam kadeto sa ti go prodali

11. Тук е от
    May 2002

Daite mi savet

ULTRAS,

и аз си мислих, че процесора ми вдига 70 и няколко градуса,

и си направих кво ли не с кутията и захранването!

Пък като боцнах после един мултицет с термодвойка в основата на радиатора видях че са само 35-40!

Та почни от там!

12. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Daite mi savet

мисълта ми беше, не че titan-ът е повреден, а че като цяло е малко 3000 rpm.

иначе за пипането - на 75 не ще ти е топло, ами бая ще го усетиш!

най-вероятно просто не ти отчита както трябва.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. savet?????
    От BIZZART във форум Общ - софтуер
    Отговори: 6
    Последно: 06-01-05, 18:34
  2. Savet za VC ?
    От johnny_ji във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 17
    Последно: 27-01-04, 16:25
  3. Molia za savet
    От Plamen144 във форум Овърклок
    Отговори: 23
    Последно: 20-09-02, 05:22
  4. savet
    От pip00 във форум Общ - хардуер
    Отговори: 5
    Последно: 10-06-01, 19:09
  5. iskam savet
    От dimibo във форум Общ - хардуер
    Отговори: 14
    Последно: 27-04-01, 15:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе