Резултати от 1 до 10 от общо 10

Търси се ръководство за Cadstar v5, 5.5 или 6

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2001

Ако на някой му е попадало такова нека да сподели къде.

Благодаря предварително.

2.  

3. Gadget
    Guest

============================OFFTOPIC=================================

Цървулска работа е тва кадстар, за кво ти е ръководство, всичко става интуитивно, просто работа.... ако нищо не разбираш от чертане, схематик дизаин, и още ненам си кво - по добре не се хващай.... тва се учеше по едно време в ТУ, ама колко да ти пишат оценка....после минаваш на протел, оркад или майкросим, ако ти е интересно... на ви и чертички за офтопик....

============================OFFTOPIC=================================

4. Member
    Тук е от
    Sep 2001

Към "Gadget": Елементарната култура на един постващ своето мнение в известен форум изисква прецизно прочитане на темата и даване на отговор по темата без да се правят намеци за "Цървулността" или "компетентността" на питащия.

Намирам за излишен твоя пост най-малкото защото проявяваш явно неуважение към непознат човек поствал с незнайни за тебе мотиви.

Въпреки че съм силно раздразнен от твоя пост ще ти обясня за какво иде реч, тъй като явно си много добре запознат от годините ти прекарани в ТУ с CAD/CAM системите във всички им разновидности.

Иде реч за миграция от Protel 99SE/DXP към Cadstar v6 поради безкрайните проблеми на Protel-ите с изходните им файлове за платкаджииниците, но предполагам че и това ти е вече известно, както и с абсолютно различния интерфейс на двете програми.

Не на последно място не мисиш ли че това ръководство би могло да е нужно не за разучаване, а за спестяване на времето за откриване на улесненията за работа въведени в Cadstar v6 (Windows) спрямо Cadstar 7 (DOS)?

5. Тук е от
    Nov 2003

Много ми е интересно King да каже какви проблеми има с Protel99SE при изходните файлове. Също така кои са тези платкаджийници?

Аз например проблеми нямам. Каквито си ги надробиш в Protela такива ти излизат и платките.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2001

Към Baldjy:

Осем-слойни платки правил ли си?

Поръчвал ли си от тях голямо количество?

Платките който си правил за какъв тип монтаж са (конвенционален или SMD)?

Мнението ти е обидно, но спокойно вече започвам да свиквам.

По въпроса за платкаджииниците. Абсолютно всички голями на територията на BG, ако държиш ще ти ги изброя.

Замислял ли си се защо Protel 99SE е с 6 броя "service packs", а Protel DXP е с три от който третия е бета и фигурира на официалния им сайт?

Разглеждал ли си "changelog-a" на тези сервизни кръпки?

И не на последно място, разговарял ли си с подходящите хора в тези платкаджииници за да ти обяснят за какво иде реч?

Уморих се да задавам въпроси и да обяснявам. Аз само попитах "има ли някъде ръководство за работа с Cadstar".

И разберете, не става въпрос за домашно производство на платки и платчици.

7. Gadget
    Guest

@King:

Виж сега, това че си се раздразнил от поста ми отчасти го разбирам. Ако беше писал малко по-подробно, нямаше така да реагирам. Сега вече е ясно за какво иде реч. Но ти търсиш ръководство за 5, 5.5, 6 - работещи под Win, а за 7 не ти трябва, защото работи под DOS. Така ли е или не съм прочел правилно? Както е добре да ме светнеш как така от по-малък номер версия на програма работеща под Win, е пусната нова, работеща под DOS. По-скоро обратното, ама може да бъркам.

Иначе относно въпроса ти - не, не съм попадал на подобно ръководство, но ако помолиш някой преподавател от ТУ, може и да ти даде някое копие правено от него

8.  

9. Тук е от
    Dec 2003

Накой от вас да си е купил случайно CADSTAR. А че последния (Cadstar -a) си е дръвце вярно е! Но е доста професионално дръвце Давам уроци срещу запалщане.

10. Тук е от
    Jan 2004

И аз ползвам CADSTAR for DOS от 10 години. Уиндоския нещо не ми пасна. Виж тази връзка, предполагам, че ще ти свърши работа.

http://www.edachina.com/edadownload.htm

11. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

провери в някои р2р клиент като emule и т.н.

12. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Потърси на този сайт и виж това:

http://free.techno-link.com/ispa/dow..._UserGuide_PDF

Успех

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Ръководство за употреба
    От hristoslav2 във форум Друга битова техника
    Отговори: 6
    Последно: 18-11-15, 14:41
  2. Ръководство за употрба
    От Лъчо във форум Аудиотехника
    Отговори: 12
    Последно: 02-02-10, 23:07
  3. Неръждаема тръба "Gold" се търси - Не се търси вече
    От Crank във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 0
    Последно: 14-08-09, 10:22
  4. търся ръководство
    От glarusa77 във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 3
    Последно: 27-06-08, 15:21
  5. Ръководство за LG LH-T6345...
    От alex2004 във форум LG телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 16-05-07, 17:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе