Спешно се нуждая от програма, която ще ми позволи да екстракт-на изображения или текст от PDF файлове.
Благодаря предварително!
//edit
За да не пишем празни приказки, естествено не е разрешена тази операция във файловете
Спешно се нуждая от програма, която ще ми позволи да екстракт-на изображения или текст от PDF файлове.
Благодаря предварително!
//edit
За да не пишем празни приказки, естествено не е разрешена тази операция във файловете
Изображението с Photoshop а текста най добре с Finereader.Иначе направо в акробата може да се селектне текста.
Не става тaка Julian. Нищо не може да се селектне. За какъв photoshop и FineReader ми говориш.
Как да го докарам до TIFF, примерно, че да ползвам FR?
Нали написах, че има пълна защита, само гледкаш и zoom, нищо друго.
Много гадно и противно е направен файла.
Представлява карта, само една страница.
Обаче графичните елементи, да кажем пътища, градове и т.н. са изображения.
Надписите обаче, градовете, държавите, надписите в легендата и т. н. са текст.
Намерих програма, която вади графичните елементи, но не вади текста.
Ако извадя текста, бих могъл, то представи си как ще наглася над 1500 надписа точно на местата където трябва да са.
Или в HTML излиза изображение, и върху него текст, подреден да си такова майката ...
А за качеството да не говорим ... зле.
Абе работата е все едно на Photoshop два layera, единия е графиката а на другия текста.
Тия от Adobe направо ги мразя.
PDF ми е черно петно пред очите.
Как да да му смъкна защитата на PDF, това е друг вариант.
Acrobat 6 ima funkcia Export All images /v menu Advanced/. Samo ne znam dali shte deistva za 4akl tolkova mnogo ...
100 пъти написах едно и също нещо.
Няма как да export-не нищо, защото
Между другото реших проблема.
Намерих една програма. PDF Password Remover.
Не съм и търсил crack все още, а и в момента не ми е нужен защото дава възможност да правиш всичко, но само на първите 50% от страниците.
Ма чак не мога да и се нарадвам ... моя файл е само с една страница и чак станах dizzy ...
[]
Благодаря все пак на всички!
PS
====
johnny_depp, добре дошъл във форума и пиши на кирилица, защото модераторите са много строги тук [}]!
Прочети първо правилата.