<font color="orange">добавено от smarty
Инсталирах си го - нищо не съм правил, не знам защо тръгна..., но вече нямам проблем - имам си ICQ
</font id="orange">
<font color="orange">добавено от smarty
Инсталирах си го - нищо не съм правил, не знам защо тръгна..., но вече нямам проблем - имам си ICQ
</font id="orange">
Опита ли деинсталиране чрез Control Panel - Add/Remove Programs? Ако и това не стане, пробвай ръчно - изтриване на съответната папка и всички ключове за Mirabilis ICQ от регистъра. Още един вариант да имаш ICQ: сложи си Miranda [8D]
http://miranda-im.org/release/
Смарти , наистина , недей ползва ICQ клиенти , много са тежки и общо взето според мен са ужасни , Миранда е изключително добър клиент , ТРИЛИАН също.... общо взето , всичко друго но не и ICQ ....
Хубави са като изключим поддръжката на контакт лист-а .... това им е основния проблем засега май ...
Bobik един път като ги въведеш (знам кофти е ако имаш 200-300 пича в контакт листата) но после пак ги качва на сурвъра , последната МИРАНДА е така.... а ВЯРВАЙ МИ Е МНОГО ПО SECURE от ICQto имам причини да го казвам....
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хубави са като изключим поддръжката на контакт лист-а .... това им е основния проблем засега май ...
<div align="right">оргинално мнение на BAD_BOBIK</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Няма такъв проблем. Даже си добавяш потребители, без да им искаш оторизация; виждаш им IP-адресите и т.н. (говоря конкретно за Miranda)