Резултати от 1 до 7 от общо 7

music editting

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Jun 2003
    Мнения
    7
    #1

    music editting

    Знаете ли дали има програма, с която мога да разделя вокалите от музиката в дадена песен? Благодаря предварително[]

  2.  
     
  3. Novice
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    6
    #2

    music editting

    Sound Forge може би. Или Cool EditPro.Имат добри филтри и можеш доста успешно да отделиш конкретни честотни ленти.Особено първата.

  4. Novice
    Тук е от
    Jun 2003
    Мнения
    7
    #3

    music editting

    Ще пробвам какво ще се получи)

  5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001
    Мнения
    5,736
    #4

    music editting

    Абе резултата няма да е кой знае какъв. Става доста гадно и винаги се губи и част от музиката. При някои песни пък резултата почти никакъв.

  6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    20
    #5

    music editting

    Не се мъчи, не може истински да стане. Може само да позаглушиш. Трябва да имаш оригиналните партии, записани отделно, но тогава пък няма нужда да го правиш, нали?



    Причината е, че всеки момент е записан като един звук, но с елементи в целия честотен диапазон. И вокалът, и инструментите не са всеки в един тесен отделен отрязък от него, че да ги изолираш, а се разпростират по-широко, заради резонанса. Първо гласът има резонанс, такъв има и инструментът. Второ - акустиката. Значи от долу до горе в честотите има тонове, които ти чуваш като събрани самостоятелени гласове, обаче всъщност на всяка честота ги има всичките, но с различна сила и смесени.



    Съвсем друго е ако имаш някаква съставна звукова материя, състояща се да кажем само от едно бучене и едно пищене. Тогава режеш отдолу, където са ниските, демек бученето, и ти остава пищенето. Примерно.



    По-добре се обади в студиото да ти пратят изходния материал за изданието



    Тук е обяснено подробно. Има и образци. Те са отчайващи. Е, може нещо да позамажеш след половингодишен труд, ама после трябва да го хвърлиш.



    http://www.ethanwiner.com/novocals.html

  7. Novice
    Тук е от
    Jun 2003
    Мнения
    7
    #6

    music editting

    мдадааааа и моя кратък опит заключи, че требе много играчка и пак не се получава...идеята беше да стане като караоке, обаче чистото чистене на вокали става, ако предварително си ги записал, насложил и чак тогава можеш ги затри без да затриеш и част от фона...тъпоооо.Здраве да е, благодаря отново, че ми отворихте очите

  8.  
     
  9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    20
    #7

    music editting

    Ъхъ Ама ти си представяш идеалния вариант. Ами нали като предварително си ги записал поотделно (точно затова сега, със съвременната техника от магнетофона насам, има отделни записи на всичко и ония в студиото висят с едни слушалки и гледат тъпо), няма какво да ги изолираш Просто ще ги смесиш с един канал по-малко и готово. Какво да изолираш, като всичко ти е само.



    Но не се отгчайвай! Има много лесен изход. Трябва ти оркестровия материал на някоя песен на Марая Кери. Примерно. Но ти го нямаш. Примерно. Тогава се обаждаш в Полиграм или Сони Мюзик и казваш там на който трябва: ******, здрасти! Еди кой си се обажда. Знаеш за кво те търся? Бе тука мноо кофти с вашия албум (казваш албума). Изтормозих се, начи. А да ми драснеш майката на едно си-ди и да ми я пратиш. А, точно така, мерси много. Да си жив и здрав.



    И готово.



    Не ти се подигравам, просто не тъжи. За твойта работа е измислен буфосинхронизмът. В "Али Макбийл" карат само на буфосинхрон. Всъщност, може и у нас да го направиш реално. Но най-много с Васко Кръпката - виден блусар и наш приятел.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Blu-ray 3D Music
    От Nicholas във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 24-10-12, 13:03
  2. X-Fi Xtreme Music
    От BLUEPUPIL във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 28-04-12, 01:46
  3. Windows Welcome music
    От Vandal във форум Windows
    Отговори: 7
    Последно: 12-10-05, 10:31
  4. NFS HP2 music
    От qni във форум ИГРИ
    Отговори: 24
    Последно: 20-12-02, 01:55
  5. Music
    От ivo80 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 29
    Последно: 26-02-02, 21:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе