Може и да знаете вече, ама има нова ZoneAlarm Pro с още добавки.
Че иначе кой ще ни пази от приятели :)
Преглед за печат
Може и да знаете вече, ама има нова ZoneAlarm Pro с още добавки.
Че иначе кой ще ни пази от приятели :)
Мерси! :)
А има ли лекарство?
Има! Всичко има! :)
Версията е ZoneAlarm Pro 4.5.530.000
http://www.zonelabs.com/store/conten...ap4x_trial.jsp
Не знам защо, ама все си мисля дали да не отидеш тук за допълнителна лекарска помощ, ако ти е лошо (то и старото лекарство става, ама нали пуста краста да сме все най-актуалните... :)
http://www.crackz.ws/z1.htm
Е, ZoneAlarm е най-доброто, кво да правим - подчиняваме се.
Точно за тази версия не виждам лекарство, но както и да е. Ще се справим. Ако не стане старото - ще направим ново. :)
EDIT1: Извинявам се, намерих го.
EDIT2: Само не разбрах защо не мога да сваля ваксината. Ползвам Avant Browser, който ми заби. Отворих саита с IE 6.0.2800.1106 - пак същото. Някой ако може да го свали нека го направи и да го качи на някое BG free, pls.
Имаме специална служба. Тя издирва имейли и изпраща ваксина по пощата. После хората си я изтеглят от там. После пък те ако искат, я качват на фтп, ако не искат, не я качват :)
С други думи - не става да изтегля "илача" ? :))
Абе в пощата ти е! Толкова ли не разбра?! Къде да търся сега фтп :) Мое не съм си направил. Само не разбирам защо не можеш да го изтеглиш. При мен се тегли и с Опера, и с ІЕ, без да правя нещо специално.
Това е защото IQ-то ми е по-ниско от стайната температура в момента.:))
Поне си го вземи от пощата, дето си я дал на сайта, да не ми иде труда напразно :)
Взех го де. За какъв ме мислиш?! Да не мислиш, че живея на северния полюс? :)))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това е защото IQ-то ми е по-ниско от стайната температура в момента.:))</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Взех го де. За какъв ме мислиш?! Да не мислиш, че живея на северния полюс? :)))</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
хехе[:D]
При активна "ZoneAlarm 3.7" нямам достъп до мрежовия принтер и до другите комп. в локалната мрежа.
Има ли начин без да изключвам ZA да мога да отпечатвам или да копирам файлове по мрежата(на другите компютри няма стартирана ZoneAlarm)?
Да само че трябва да си поиграеш с настройките му.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да само че трябва да си поиграеш с настройките му.
<div align="right">оргинално мнение на saint056a</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Saint056a, ако може да ме насочиш по-точно къде в настройките да си "поиграя"?
Ами трябва да имаш конфигурирана зона за вътрешната мрежа Firewall->zones (трябва вътрешната мрежа да е trusted)
Виж дали на Firewall->Main trusted zone security ти е на Medium
Виж на Program control->Programs на кои програми си отказал достъп до мрежата
сега се сещам че трябва да е разрешено
explorer.exe, spoolsv.exe, ntvdm.exe, lsass.exe, svchost.exe
маи това са основните