значи забелязах че при всеки Winamp от 3 нагоре до 5 засега никога не ми подрежда песните по азбучен ред избира по някакъв негов начин странен някой има ли представа как може да се премахне този проблем
значи забелязах че при всеки Winamp от 3 нагоре до 5 засега никога не ми подрежда песните по азбучен ред избира по някакъв негов начин странен някой има ли представа как може да се премахне този проблем
на плеи листата има бутон MISC давасш на него и там има sort list-by title и готово
По принцип ги сортира по името на файловете, а не по заглавието на песните (което е записано в ID3-тага в самия файл).
и двамата ми казвате неща които знам.Все пак мерси.BatVez знам за тоз бутон ти какво си мислиш бухам ги и чакам сами да се подредят тук някой имаше като сигнатура ако не се лъжа (Компютърът не прави това което си иска а това което ти му кажеш)
аз от каде да знам кои какво знае и какво има просто предложение дадох на мен си ми се подреждат добре
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">е к'во излиза че проблема трябва да е хардуерен ?
<div align="right">оргинално мнение на MAKAPOB</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
[:D][:D][:D]Първо пускаш Winamp, после включваш колонките[:D][:D][:D]
Експирентирай със следното:
Преименувай няколко песни на 1-5, а в таговете оратно от 5 до 1.
Тогава си екпериментирай с каквито искаш опции на подреждане.
Ако не се оправи с колонките де.[]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
<font color="red">Експирентирай</font id="red">...
<font color="red">екпериментирай</font id="red">...
<div align="right">оргинално мнение на breiii</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
breiii ма много трудна тая дума бре [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
<font color="red">Експирентирай</font id="red">...
<font color="red">екпериментирай</font id="red">...
<div align="right">оргинално мнение на breiii</div id="right">
breiii ма много трудна тая дума бре [:D]
<div align="right">оргинално мнение на laMARTIN</div id="right">
[xx(][xx(][xx(]