Здравейте,
значи някои може ли да ми каже как да подкарам
USB-то на тоя модел.
Нвкакъв софтуер маи трябвало???
някои има ли го?
ако мойе да ми дадете линк да го сваля?
Благодаря[]
Здравейте,
значи някои може ли да ми каже как да подкарам
USB-то на тоя модел.
Нвкакъв софтуер маи трябвало???
някои има ли го?
ако мойе да ми дадете линк да го сваля?
Благодаря[]
Какво имаш предвид под "как да подкарам USВ-то" ?? Монитора има USB хъб и за него не ти трябва никакъв софтуер Ръгаш единия USB кабел от монитора (малката правоъгълна дупка) към PC-то (някоя от плоските дупки). После си закачаш към плоските дупки отзад на монитора каквито си поискаш USB устройства, той Windows-a сам ще си ги разпознае
Ами това е, ако си имал нещо друго в предвид, пиши...
Никакъв софтуер не ти трябва. Включваш минитора с кабела който ти е даден към него в USB-то на компа. Сега ако не ти бачка USB-то на компа е друг въпрос. На мойто LG си бачка без проблеми само дето не са разположени на удобно място USB-тата а са отдзат.
не е вярно.
трябва софтуер.
инсталира някакав си ДОТ4 маи беше и
IEEE 1284.4 printing Интерфвис някакъв.
чак тогава трагна
Е ти с къв уиндоус си бре ?
Никакъв софтуер не съм инсталирал аз !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">не е вярно.
трябва софтуер.
инсталира някакав си ДОТ4 маи беше и
IEEE 1284.4 printing Интерфвис някакъв.
чак тогава трагна
<div align="right">Originally posted by mitak*-*16/01/2004*:* 22:19:16</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Не е вярно. Това е USB хъб. За кво му е софтуер. И нали ти казах че има такъв монитор и знам как се включва. Друг е въпроса дали не работи USB хъба на монитора щото е напълно възможно да не работи дори да не е ползван. Освен това някои устройства немогат да работят през USB хъб.