http://911.bg/_a/offers.asp?p=602998&parent=2011
Външен вид нему липсва и на цена горе-долу добре. Вашето мнение?
http://911.bg/_a/offers.asp?p=602998&parent=2011
Външен вид нему липсва и на цена горе-долу добре. Вашето мнение?
Aми аз имам F700Р и не съм доволен от него, кондензаторите му почнаха да пищят, все още не мога да му уцеля геометрията като хората, все нещо е криво.
Но пък има USB хъбче отзад, дизайна му е добър и тн
Аз мисля, че за тези пари е добра покупка на нов монитор.
За същите пари, ако си късметлия, можеш да намериш 19" втора ръка, перфектен.
Избора си е само твой
Aз имам F700B и съм доволен работя си на 1024х768@85Хз вече 7-8 месеца.
Kayso, кондензаторите или ТХОто ти свисти?щото на повечето като поработят някой месец и им свисти ТХОто.
Ами там е проблема, не беше месец а две седмици.
Работих си на 1024х768 при 100хз. колкото му е нормалното на монитора и айдеее, не се седи в офиса от време на време
Ще го сменям, ко да прая, ясна е работата.
Баси от както свикнас да работя със Сони, другите марки просто ми се виждат, меко казано "куци" с малки изключения относно 2-ръка ЕИЗОтата
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Баси от както свикнас да работя със Сони, другите марки просто ми се виждат, меко казано "куци" с малки изключения относно 2-ръка ЕИЗОтата
<div align="right">оргинално мнение на Kayso</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Сигурно си купил и квадратни лещи за очите
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Сигурно си купил и квадратни лещи за очите
<div align="right">оргинално мнение на ДжинФис</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ще ме светнеш ли, какво точно имаш предвид с това си изказване ?
Ами имам LG 775 FT, който МАЙ е същия като твоя, само че е с по-стар дизайн (700Б е много по-красив) и съм много доволен от него. Проблем беше настройката на геометрията, вече се отказах да го донастройвам иска още съвсем мъничко. Иначе си бачка 1024х768@85 и като изключим по-горното за мен си е 6. Все пак за парите си е много добър.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Външен вид нему липсва и на цена горе-долу добре. Вашето мнение?
<div align="right">оргинално мнение на neon</div id="right">
Според мен са му малко бледи цветовете ако го настройваш по картата която идва с него. Но с малко корекции се получава, пък и ценат му е добра.
Всички говорите за добра цена ? колко е добра ? т.е. каква му е цената ?
А и тези параметри за които става дума (1024х768@85), не са ли малко ниски ? Мониторите с които работя са на по 2 години и ги поддържат ? - MAG i CTX сa .
Според мен F700В е ДОСТА по-слаб като възможности от F700P - работил съм и с двата, сега съм с Р. Не мога да кажа, че "за цената си F700B е добър"...
И аз щях да питам , няма ли чувствителна разлика между F700B i F700P ?
Аз бих ви препоръчал да си купите NEC 791SB, особено при положение че цената му е същата.
И F700B и F700P ми се струват доста пръчкави сложени до други монитори. Сравнявал съм ги с всички в ценовия диапазон до 350 долара, включително Сони Е250. F700P според повечето потребители (според мен със сигурност) "имал малък проблем с фокуса" - е, че това ако е малък проблем....
F700B е съответно и по-кофти..