Trqbva mi programa s koqto da mogat da govorat pove4e ot 2-ma
4oveka ednovremenno. Ako nqkoi znae takava da pi6e PlsSs[8D]
Trqbva mi programa s koqto da mogat da govorat pove4e ot 2-ma
4oveka ednovremenno. Ako nqkoi znae takava da pi6e PlsSs[8D]
Не ти трябва програма, трябва ти мишпулт, ако искаш да се говори от два микрофона едновременно. Поясни си въпроса - каква е идеята?
Microsoft NetMeeting - и аудио и видио и още доста неща. Плюса е че идва стандартно с Windows.
http://www.setcom.bg/news/forum/topi...F0%EE%F4%EE%ED
Имаше и още една подобно тема, ако искаш потърси.
На мен ми трябва за повече от двама човека.
Иначе и с Windows Messenger става.[V]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">На мен ми трябва за повече от двама човека.
Иначе и с Windows Messenger става.[V]
<div align="right">Originally posted by CS_pz*-*25/01/2004*:* 18:40:40</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Конферентна връзка между няколко компютъра или искаш да правиш? Всички ли трябва да говорят и всеки да чува всички?
Не си пести обясненията, ако искаш да получиш повече и по-смислени отговори!
Ми пробвай програмата, за която говоря от посочения по-горе линк. Както казах в една тема имаше споменати и други програми, но от собствен опит мога да кажа, че програмата която аз ползвам върши много добра работа. Можеш да говориш с няколко човека и всички да се чувате, може и да забраниш сигнала от опредлени хора и да се чувате само 2-3...