слагам един лабел и два бутона и EXE-то е към 300 KB.
Знам,че има начин да стана около 5 KB щом е с толкова малко работи кажете как компресор ли кво нз???
слагам един лабел и два бутона и EXE-то е към 300 KB.
Знам,че има начин да стана около 5 KB щом е с толкова малко работи кажете как компресор ли кво нз???
На този въпрос ти отговорих в "data.bg"[]
За друг начин не се сещам[]
Всичко е до опциите на компилатора. Изключи повечето неща там, но тествай на чиста система (без инсталирано Делфи) за да не изпищи за някоя библиотека.
Не е само до опциите на компилатора. Проблема е по-скоро във VCL. Прегледай source-а - виж колко uses имаш. Виж колко класове и функции са декларирани там. Разкарай всичко което не ти трябва - просто си копирай декларациите на компонентите които ползваш (и които те ползват) в сорса и разкарай uses
А минимален размер ще получиш ако изобщо разкараш VCL и създадеш формата през WinAPI
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">На този въпрос ти отговорих в "data.bg"[]
За друг начин не се сещам[]
<div align="right">Originally posted by SAGE*-*18/02/2004*:* 01:23:36</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
дай линк към темата, че ми е интересно
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
дай линк към темата, че ми е интересно
<div align="right">Originally posted by DIL*-*25/02/2004*:* 09:49:42</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ето линк към темата в "data.bg": http://www.data.bg/forum/viewtopic.php?t=86484
Пиши на асемблер за 5к , ако е критична скороста и размера не е толкова сложно, е малко по-бавно
за Delphi около 75к по-малко не става поне аз не съм могъл. Същото нещо на асм. 2к
за билдера да не говорим