как да махна комбинацията ALT+F4 на Win XP.За CTRL+ALT+DEL знам ама за другите подобни не знам моля ви кажете.
искам въобще да не може дас е затваря програмата с тази комбинация или ми кажете asci-те на тези клавиши че да става нещо друго.
как да махна комбинацията ALT+F4 на Win XP.За CTRL+ALT+DEL знам ама за другите подобни не знам моля ви кажете.
искам въобще да не може дас е затваря програмата с тази комбинация или ми кажете asci-те на тези клавиши че да става нещо друго.
Каква ти е целта с махането на комбинацията "Alt+F4"?
Ако искаш да забраниш да ти затварят програмата има много по-лесен начин.
Искаш да не може да се убие процеса или нишката ли? Не става. Всичко може да се убие - дори ядрото.
Но да затрудниш затварянето на програмата от обикновен потребител просто прехвани затварянето.
В OnClose на главната си форма пишеш това. Няма да ти се затваря програмата. Може да се End Task-не естествено.
procedure TfmMain.FormClose(Sender: TObject; var Action: TCloseAction);
begin
Action := caNone;
end;
А в OnClose ако сложиш ShellExecute да пуска същата програма и с ENDTASK не можеш да я убиеш []
HGD, не си прав имам програма, която не може да се убие... ако искаш
ще ти я дам. На горната логика се базира.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">HGD, не си прав имам програма, която не може да се убие... ако искаш
ще ти я дам. На горната логика се базира.
<div align="right">Originally posted by DeathKnight*-*18/02/2004*:* 20:47:27</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Прати я да я тествам на адрес hgd@ua.fm . Сигурен съм, че мога.