Здравейте!
Срещам трудности, когато искам да прехвърля изображението от монитора на телевизора. Понякога ми се отдава и си гледам без проблеми филмите на телевизора, но в повечето случаи не мога да си активирам телевизора през видеокартата
На този екран: десен click върху монитор 2-->attached-->apply. Монитора премигва и в крайна сметка изображението на монитор 2 си остава неактивно ( оградено с пунктирна линия). Или пък, ако успея да активирам монитор 2, то тогава е възможно да се появи следния екран,
т.е. няма връзка към телевизора, макар че компютъра и телевизора са свързани по начин, по който е имало случаи да гледам филми на ТВ.
Та въпроса ми е: аз ли бъркам нещо с настройките на драйвера на видеокартата, или може би има някъкъв по-подходящ софтуер от самия драйвер, или може би е нещо друго? Моля ви, помогнете!
Иначе съм XP Pro; видеокарта - ATI Radeon 9200, 128МВ с tv-out; телевизора е LG (не помня какъв модел) със SCART букса и чинчове. Видеокартата и телевизора са свързани помежду си със composite кабел.
Благодаря предварително!