Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 39

Коя антивирусна е най-добра

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,576
    #16

    Коя антивирусна е най-добра

    Raid, ти питаш за програмите, човеко. Покупката и цената са си твои решения. Казвам, че няма толкова голямо значение за антивирусната защита. И те питам пак, за какво точно са ти антивирусните и ако имаш понятие, кои версии ти предлагат?

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp
    Мнения
    1,255
    #17

    Коя антивирусна е най-добра

    AVG Открива всичко.Повервайте ми.

    На всичко отгоре че и безплатна.

  4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    1,233
    #18

    Коя антивирусна е най-добра

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">кои версии ти предлагат?

    <div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*02/03/2004*:* 13:16:13</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    Офертите, които съм получил са за:



    1. Kaspersky™ Anti-Virus Business Optimal for Windows 95/98/Me and Windows 2000/NT/XP (Wintel) Workstations

    2. NAV PRO 2004 for Win2000/ME/98/XP (2 PC's pack)

    3. Panda ClientShield (w/ Panda AV Platinum 7.0)

    4. Symantec AntiVirus Corporate 8.1



    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">за какво точно са ти антивирусните

    <div align="right">Originally posted by D3BEPP - 02/03/2004 : 13:16:13</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

    Ами аз мисля да ги ползвам за защита от вируси. А ти за какво би ги ползвал?

    //edit

    [:D]

  5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    89
    #19

    Коя антивирусна е най-добра

    твърдо гласувам за AVG... предполагам пред по-голямата част от вас проблема с цената на програмата и абонамента за ъпдейт не стои. но ако трябва да бъде всичко легално, AVG е най-доброто за момента... от няколкото месеца, когато съм с тази програма, няма пропуснат вирус + ежедневно обнобяване на дефинициите.

  6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,576
    #20

    Коя антивирусна е най-добра

    Питам те какво точно ще обезопасяваш с тях: компютърен клуб ли, интернет сървъри ли или работни места на секретарки?

  7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    1,233
    #21

    Коя антивирусна е най-добра

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Питам те какво точно ще обезопасяваш с тях: компютърен клуб ли, интернет сървъри ли или работни места на секретарки?

    <div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*02/03/2004*:* 15:59:07</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    @D3BEPP

    1. Редактирал съм си предишния пост, защото май и ти не си ме разбрал съвсем добре.



    2. За работни места (от които само едно е на секретарка []). Предполага се, че щом съм скръцнал със зъби, никой няма да пипа нищо по настройките, ще внимава какви прикачени файлове отваря, какво дърпа от фриитата и какви сайтове посещава.

  8.  
     
  9. HGD
    HGD е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    598
    #22

    Коя антивирусна е най-добра

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">AVG Открива всичко.Повервайте ми.

    На всичко отгоре че и безплатна.



    <div align="right">Originally posted by Vandal*-*02/03/2004*:* 15:24:29</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    Не съм съгласен, че открива всичко - независимо от това дали е 6-та или 7-ма версия. Тя не можа да хване вируса, който се разпостраняваше по ICQ-то. Дори не ме предупреди.

    Сега съм с Корпоративната на Семантек - досега всеки ден е добавяла нови дефиниции. Само не съм намерил как става автоматично (не съм търсил задълбочено []) обновяването. С дефиниците от 2003 тя ме предупреди за вируса (описан по-горе), че е съмнителен файла.



    Няма 100% сигурност - KAV (Касперски) е много добра с обновявания по няколко пъти на ден, но е много тромава - като Нортън и МакФи.



    От Панда АВ Платиниум бях доволен, но Нортъна (НАВ 2002) мислеше че има вируси в нея. Плюса и е, че е български и това привлича доста хора (основно хора със бегли познания по английски).



    ползвал съм и AntiVir, но тя не е много добра, а и ъпдейтите са изтегляне на програмата наново (към 4-5 мегабайта всеки път - какво мислите за това []).



    Това е от мен.




  10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,576
    #23

    Коя антивирусна е най-добра

    Добре. Ами в такъв случай мисля, че ти сам даваш отговор на въпроса. Лично аз ако бях на твое място без колебание бих взел Касперски. Хубава програмка, добра за конфигуриране, чести ъпдейти, сериозна работа по антивирусната защита - много често те са първите, които излизат с бюлетини за вируси; често в администрацията съм виждал да я ползват, при това до сега не съм чул да е правила компромиси с вируси. Пък и като гледам индекса на цената, който си сложил... Ако разбирам правилно, всички цени са за 1 компютър, с изключение на Нортън 2004, който е пакет за 2 компа и цената е емен - емен същата. С нортъна, макар и 2003 аз карам от повече от година. Редовно има ъпдейти. Става също идеално за твойта работа според мен. Единственият въпрос при него е, дали ще ти дадат пълния пакет с Norton internet security и Norton personal Firewall, защото без тях компютрите остават наполовина открити срещу троянски, spy и backdoor атаки. Не съм купувал Нортъна[:D], но е логично според мен поне тези неща да вървят в пакет.

    Без да откривам топлата вода, смятам, че трябва да избереш между тези две програми. Не ти трябва кой знае какво антивирусно чудо за такава работна среда, каквато описваш. По моему иди във фирмата и искай да ти покажат Kaspersky и Norton 2004, поразгледай ги, провери какво включва пакета на Нортън и така избери. Излишно е да даваш 2-3 пъти повече пари заради услуга, която се ползва със същите средства за защита срещу вируси и предимствата й са осново в приложения за сървъри и мрежи, подробно конфигуриране на папки, потребители и т.н.

  11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    1,233
    #24

    Коя антивирусна е най-добра

    @Д3BEPP

    Уточнение: Цената на NAV 2004 е за 1 PC, не за 2. Просто е за варианта "пакети по два", който е по-евтин.

    Не е нужно да разпитвам какво включват различните пакети, защото комплектацията им я знам. Проблемът ми е, че досега съм ползвал само NAV и нямам впечатления от работата на останалите. Затова и питам тук. Така например разбрах, че KAV блокирал акаунт при заразен мейл (ХАН), че AntiVir дърпал по 5 Mb на ъпдейт (HGD), че F-Prot пропускал троянци (laMARTIN) и т.н. btw, aко цената на NAV беше до 20-30% над KAV изобщо нямаше и да питам...

    Благодаря на всички за досегашните мнения. И чакам още до петък[:D].

  12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,576
    #25

    Коя антивирусна е най-добра

    То не е важно по колко дърпа една програма а колко работа върши... Не познавам AntiVir от близо и не мога да я коментирам. За тея, дето се колебаеш - вземи си Касперски; струва си и дори върши работа поне колко другите, да не казвам повече... Не ми се е случвало да съм с него и заразена поща, но дори и да е точно така и никога да не излезе ъпдейт, който да оправя тоя бъг, не ти трябва автоматична защита на пощата, тя може при нужда да се сканира ръчно, а тъй или иначе при прехвърляне на файла на компа антивирусната ще го открива и трие. Пък и не е много файда антивирусната да трие файлове без да пита.....

    Няма какво да се колебаеш - не съм работил с бизнес edition на касперски, но програмката вируси не пропуска, а проблеми всяка антивирусна има. Случвало ми се е нортън заедно с firewall- а да се сринат и да станат неизползваеми, вероятно заради вирус в мрежата, действията на който огнената стена дълго третираше като атака.

    Какво повече да ти кажа.... Освен да вземеш да си купиш едно Каспърче преди да си стартирал проекта, да го поползваш малко, преди да го прехвърлиш по работните места и да кажеш дали наистина толкова би съжалявал за Нортън Невероятни [:D]

  13. XAH
    XAH е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    200
    #26

    Коя антивирусна е най-добра

    От 3 години KAV не са оправили този проблем. Не бих казал че е бъг, по-скоро такъв им е scan engine. Приема цялата входяща поща, примерно inbox.dbf като един файл и не може да изчисти само заразения мейл. Затова предлага да изтрие целия файл, което при мен би било фатално. Следва изключване на KAV, търсене на заразения мейл и ръчно изтриване. Докато не го изтриеш, не позволява стартиране на съответната поща. Иначе не отричам, KAV е много яка и единствената, която има ъпдейти 2 пъти дневно. Също така не е чак толкова тежка като NAV. Някой пробвал ли е да деинсталира NAV. Смърт със зеле, по-добре преинсталация. Оставя файлове из целия диск. Честно казано не знам как е при NAV 2004, защото не съм я пробвал но и не мисля. Мисля, че за моите нужди съм намерил оптималния вариант. Сигурна защита за всички компютри и безболезнено прочистване на пощата. Нищо не пречи да и ти опиташ, поне в БГ има достатъчно free-та и след това да си купиш необходимото.

  14.  
     
  15. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    66
    #27

    Коя антивирусна е най-добра

    А някой да каже нещо за Quick Heal v6.10 или v7.0

  16. Member
    Тук е от
    Jun 2001
    Мнения
    725
    #28

    Коя антивирусна е най-добра

    Аз препоръчвам Symantec corporate edtition-a.

    Пробвал съм го така прехваления касперски веднъж и ми гълташе всичките ресурси на машината. Може да е била бъгава версията, но повече това не го инсталирам на мойта машина.

  17. Member
    Тук е от
    Feb 2004
    Мнения
    186
    #29

    Коя антивирусна е най-добра

    XAH, a kakuv mail server polzvash, ta da vurvi s AVG?

  18. XAH
    XAH е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    200
    #30

    Коя антивирусна е най-добра

    Ползвам два варианта. Единият не е точно мейл сървър, по скоро концентрация на всички мейли на сървъра и посредством The Bat! всеки компютър си точи необходимия акаунт, а другия вариант е M$ exchange. От приятел знам, че AVG работи и с Linux.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Антивирусна
    От brols във форум Windows
    Отговори: 1
    Последно: 22-03-09, 00:46
  2. Най-добра Антивирусна?
    От funkyfresh във форум Общ - софтуер
    Отговори: 5
    Последно: 09-06-04, 00:13
  3. Кажете добра антивирусна програма
    От spun във форум Общ - софтуер
    Отговори: 8
    Последно: 30-12-03, 16:37
  4. Антивирусна - КОЯ?
    От Raziel във форум Общ - софтуер
    Отговори: 24
    Последно: 13-07-03, 00:05
  5. Антивирусна програма ?
    От Ofink във форум Windows
    Отговори: 7
    Последно: 03-08-02, 15:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе