Някои да е чувал за подобно нещо ???
Става вапрос за Game Server !!!!
Имали нещо подобно ,което мога да закупя ?
Трябва ми за зала.
Някои да е чувал за подобно нещо ???
Трябва ми за зала.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Някои да е чувал за подобно нещо ???
Трябва ми за зала.
<div align="right">Originally posted by Vova*-*04/03/2004*:* 14:15:31</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Да чувал съм и съм виждал такъв в софия град, всички игри и филми се намират на него и всичко тръгва от този сервер,тоест 1 игра закупена се инсталира на него и след това може да я пуснеш на 100 пста без да имаш никакви проблеми,така и със всичко останало.
Система работи по Windows Adv. Seerver 2000 но съм чувал чи има и под Linux. За повече инфо тук в форума или остави мейл.
Успех
Блгодаря ви !
Но аз не се интересувам каква машина да ползвам ,а от каде мога да си закупя софтуера !!!
Става вапрос за следнотонещо:
Копуваш 10бр от една игра и я слагаш на сарвара.След това ти имаш 100 компа като си изкараи иконки на всеки комп ,но този Лиценз Сървар следи в даден момент да не се ползва от 10 компа --- 11 комп не моге да пусне играта !!!
Това е както при Офиса на МС за корпорации .
Та въпроса ми е НЯКОИ ДА Е ЧУВАЛ или ВИЖДАЛ подобно нещо но за Интернет клубове ???????