Dockera, 21.03.2004 г. 15:46 : da ne e ostanalo ot po rannite wersii, zashtoto az samo go upgraidwam
Dockera, 21.03.2004 г. 15:47 : na teb sa ti razli4ni kartinkite )
dil, 21.03.2004 г. 15:48 : razlichni sa ya
Dockera, 21.03.2004 г. 15:48 : e shto taka )
Dockera, 21.03.2004 г. 15:48 : ti na 4isto poslednata li si ka4il?
dil, 21.03.2004 г. 15:49 : da be, uninstall i posle install
dil, 21.03.2004 г. 15:50 : ot snoshti mi e 323, ot tazi sutrin 319
Dockera, 21.03.2004 г. 15:50 : hmm.. da ne e ostanala druga wersiq na liveupdate
Dockera, 21.03.2004 г. 15:50 : ot NAV2004
Dockera, 21.03.2004 г. 15:50 : q mi kaji koq e
dil, 21.03.2004 г. 15:51 : 2.0
dil, 21.03.2004 г. 15:53 : az LiveUpdate go mahnah, sega shte reinstall SAV
<font color="purple">"...и проблемът с бутона Configure е изгладен..."</font id="purple">
Та това е решението: Symatec Antivirus Corporate идва с LiveUpdate v.1.8, в която има бутон Configure; ако преди инсталацията му е имало по-висока версия, съответния LiveUpdate просто не се инсталира [8D] 10x, Докера, ще пием по бира на следващата сбирка; 10х и на Sunny за това, че предизвика дискусията - ще я черпим и нея [:D]!
Sunny, има същия проблем и не само аз,а и няколко мои познати. предполагам 4е проблема не е в AVG а в самия сайт на производителя, но все пак се ъпдейтва макар и мн бавно ( Т1 ) ! надявам се тия дни нещата да се оправят ! ! !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Sunny, има същия проблем и не само аз,а и няколко мои познати. предполагам 4е проблема не е в AVG а в самия сайт на производителя, но все пак се ъпдейтва макар и мн бавно ( Т1 ) ! надявам се тия дни нещата да се оправят ! ! !
<div align="right">Originally posted by mxkolev*-*22/03/2004*:* 09:01:32</div id="right">
mxkolev, аз с AVG-то се оправих. Гореспоменатия проблем е за Symantec Antivirus. Лошото е, че ми изчезна и бутона configure на Live Update и не мога да оправя настройките. Даже преинсталирах програмата и пак нищо[}]
Та искам да питам това чудо Avenge 1.5 MicroDefs2 Corp, 4365.8 KB нещо важно ли е и какво ще стане ако не го сваля?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Та искам да питам това чудо Avenge 1.5 MicroDefs2 Corp, 4365.8 KB нещо важно ли е и какво ще стане ако не го сваля?</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Sunny, бутона Configure можеш да си го възстановиш по следния начин:
Control Panel - Symantec Live Update - Interactive Mode
В Express Mode той изчезва - точно защото е Express.
Относно Avenge MicroDefs. Нормално има два начина за update на дефинициите на Symantec Antivirus - LiveUpdate и Intelligent Updater. Първият е ясен. Вторият се състои в това, да си download-неш файла с дефинициите от сайта на Symantec . За клиентската версия можеш да download-неш и файла, чието име завършва с i32.exe, докато за сървърската е задължително да е този с x86.exe
Лошото е, че версиите на дефинициите за LiveUpdate и Intelligent Updater се различават. Ето защо, дори и след като си update-нала с последния Intelligent Updater, LiveUpdate, който по принцип тегли само допълненията си, "не познава" дефинициите на Intelligent Updater, ами започва да си тегли своите отначало... и затова се получават 4.5 МВ за download.
Изходът: Да изчакаш веднъж LiveUpdate да си изтегли тези 4.5 МВ... после ще тегли значително по-малко, повярвай ми! Другият вариант: да update-ваш ръчно, използвайки Intelligent Updater (файл YYYYMMDD-VVV-i32.exe от сайта на Symantec).
Otnosno AVG...prez weekenda 6te ka4a AVG 7.0 s poslednite updates i ser. num.....tova e pulnata versiq..raboti perfectno.
ru- boy blagodarq za infoto otnosno SAV...tyi kato se interesyvam jivo ot virus definizii 6te posledvam syveta ti,moje da se okaje po-dobra ot AVG ...ty again..bye
hora i az imam problem s avg 8,postoqno mi iska updeit i restart na compa ne znam kakvo da pravq HELP!davam mu save changes i vrameno se opravq i posle pak taka stava ,kakvo 6te stane ako mu spra updeita ,6te prodalgili da si raboti normalno