Постнах подобна тема в ИГРИ, но май мястото й е тук.Извинявам се на който трябва[:I] Въпроса ми е как DVD с игра да си го запиша на CD-та?Има ли специална програма за разделяне на DVD-то?Ще съм благодарен,ако ме осветлите по въпроса.
Постнах подобна тема в ИГРИ, но май мястото й е тук.Извинявам се на който трябва[:I] Въпроса ми е как DVD с игра да си го запиша на CD-та?Има ли специална програма за разделяне на DVD-то?Ще съм благодарен,ако ме осветлите по въпроса.
WinZip, WinRar, WinACE го правиш на парчета по 700мб... предо това го правиш на image с Alcohol 120%.
На твоя компютър после обратната процедура и го зареждаш с Alchohol 120% който го прави на Виртуално DVD.
А,няма ли начин без виртуални CD-та?Играта да е на поредица от дискове и да се инсталира елементарно.
Разгледах DVD-то на Farcry и така като гледам сигурно има начин (няма файлове над 700Мб).... ако някой ти каже кои точно файлове са за CD1, CD2... и с налучкаш точно какво да промениш в файла на Setupa. Това което съм ти казал горе обаче е по-лесния вариант. []
BTW:
Има CD Версия http://rack7.free.evro.net/FnTzY/Gamez/PC/
Добре де, а защо просто не си mount-неш имиджа (става и с Daemon Tools) и да си инсталираш. Защо да не ползваш виртуално CD (DVD в случая [])?
най-лесния според мен вариант:
повечето игри тръгват с просто копиране след като веднъй си ги инсталирал и с сложен no-cd patch.
архивираш си инсталираната игра на архивчета по 700МВ и си готов.
а иначе най добре да си намериш версия на cd-та
хамав, само дето после не нито expansion, нито patch можеш да сложиш, а в сегашни дни не се сещам за игра без поне един patch и един expansion