Гаро - точно кобмито прави мноо проблеми - заминава си бързичко
моето мнение е за две
Lite -ON
LG
избери си сам - и двете са кадърни , еднакви - решението е твое
Гаро - точно кобмито прави мноо проблеми - заминава си бързичко
моето мнение е за две
Lite -ON
LG
Soni дават дефекти.Мой приятел гаранционно 52 х за втори път му го сменят с ново и вчера е върнал пак.На друг приятел Asus 48 х също гаранционен му го смениха с доплащане за 52 х и пак има проблеми.Аз съм с Теас 52х и да чукам на дърво досега нямам проблеми, но миналата година търсих във Варна Plextor и така и не намерих фирма да търгува с тях.Ако зависи от мен бих си взел Plextor.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Гаро - точно кобмито прави мноо проблеми - заминава си бързичко
моето мнение е за две
Lite -ON
LG
<div align="right">Originally posted by Mr.TECHNO - 12/05/2004 : 14:43:20</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Комбито е екстра с 2г. гаранция (поне новите модели) и в комбинация с TEAC x40 за четене става чудно
LG 52x32x52
Май е най добрия избор!!!
Но LiteOn 48x24x??(ся не се се6там точно) e един от най-здравите модели, които съм виждал!!!
нали ти казах.
купуваш това за което имаш пари(харесва ти).
въпроса ти звучи като:
кой е най-добрия автомобил и кой да си купя ?????
нали ти е ясно, че няма еднозначен отговор - иначе другите производители щяха да фалират [^]
та, това имах впредвид, не да се "базикам/бъзикам"[:P]
<font color="orange">smarty added</font id="orange">
аз съм с 52xLG CD-RW - отидох в една фирма - имах пари за него, за 5-6 долара по-малко можех да си купя LiteOn - мислих, мислих , пък измислих - добро е, но не е супервърховното/ултиматно/ултрасуперкакво си устройство - записвачка като записвачка..[^]
smarty съгласен съм няма какво да му мисля толкова още повече че не за мен
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
мислих, мислих , пък измислих - добро е, но не е супервърховното/ултиматно/ултрасуперкакво си устройство - записвачка като записвачка..[^]
<div align="right">Originally posted by smarty*-*12/05/2004*:* 19:47:28</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не бе, човека просто иска да записва дискове с него [:P]
Всички може да са на мнение че LG в момента са най-добри откъм качество и цена... само че за мен лично Сони си остава Сони... моето е старо... 24/12/48... но пък е железно. Записва с часове без да спре и досега не е имало никакви грешки... макар че за 2 годишно вече почва да става капризно...
А иначе имам наблюдения докато работех в една комп. фирма че новите им записвачки имат някакви проблеми... но то всичко си зависи от партидата...
а иначе TEAC вече не е това което беше....
В момента TEAC всъщност е NEC!!!
Tака че наистина не са това което бяха!!!
King_pin, не виждам какво против имаш NEC, доколкото знам техните записвачки са доста успешни и издържливи. Аз лично не познавам нито един човек дето да се оплаква от тях. Вярно че на външен вид не са издържани, но все пак това не е толкова важно.
А TEAC в момента наистина имат много лоши партиди, и доколкото ме светнаха от една комп. фирма, май проблема е само в BG, т.е. тук идват само боклуците на TEAC!!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">В момента TEAC всъщност е NEC!!!
Tака че наистина не са това което бяха!!!
<div align="right">Originally posted by king_pin*-*14/05/2004*:* 00:41:00</div id="right">
Откъде го измисли това??? А и НЕК са добри - нямат само <font color="red">overburn</font id="red"> на дисковете. От година и нещо имам НЕК и съм изпекал над 500 диска - проблем тя не е създавала.
king_pin TEAC ги купиха SAMSUNG-поне така пишеше в нета ???
А за SONY наистина са добри но имат един малък "недостатък"! Оптиката е прекалено "ниско"/близо до пластината/ и ако се надраска/при използване на по ефтини дискове/ не признават гаранцията! :-(
Казват че това имало общо с борбата против пиратските дискове...