Това компютърче ми е влязло под кожата и почти съм се навил да го взема. Изчетох сума ти ревюта в мрежата, но много бих искал да чуя мнения на хора, които го имат и т.н.
Има един дребен проблем : от Sunny Computers (които са единствения вностител на Biostar) ми казаха, че поради много слабия интерес имат само единични (да не кажа единствени) бройки, само че от друг модел barebone системи - на платформа Pentium, и че не планират по-нататъшен внос. Мислите ли че тази система може да се намери някъде?
Благодаря предварително...
<font color="blue">//offtopic// След случилото се с мен днес и с оглед реалностите на българския пазар мисля горните си питания за безмислени. А какво стана - нуждаем се от нов скенер. След доста ровене по нета си избрахме нещо, което ни устройва - като качество и цена - а именно EPSON 3170. Тъй като според сайта на EPSON те нямат представители у нас (едно време беше ПроСофт, ама сега не е) - тръгнах да диря къде го има. Беше обявен от три фирми - справките си правя по интернет. Отидох до офиса на най-близката и капарирах (къде ли по света го има това ) 100$, за да може продавача да ми го достави днес следобед. Обаче днес следобед си получих доларите с някакво мъгляво обяснение, че този скенер го няма по складовете. Е, викам си ще вдигна телефоните и ще се уредят нещата. Обаче не, като за последно от Жар (не знам дали те са вносители) ми казаха, че пратка щяло да има към месец декември, да сме почакали, не сме били единствените и прочее. Пихме една студена вода и това е, но да питам аз дали някъде има горната система, след като официалния вносител я няма си е направо лудост. Блазе им на хората в онзи свят, дето отиваш в съответния магазин, вземаш си нещото от щанда, плащаш и си заминаваш...!!!</font id="blue">