Резултати от 1 до 3 от общо 3

Въпрос за счупен лаптоп

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2001

Въпрос за счупен лаптоп

Машинката е Тошиба Сателит,със 512 рам,ДВД и ЗИП устройство,за съжаление нищо друго не знам за него,без зарядно е,няма задна лепенка,а и неможе да се пусне,явно е падал жестоко,тъй като по средата клавиатурата му е леко издута,а на самия ектан има някаква черта

брат ми го домъкна от Англия,подарили са му го там

Какво да го правя?Имате ли идея къде бих могъл да го занеса и евентуално да ми кажат колко мога да взема за него(ако мога въобще),и евентуален ремонт:личи си че машинката е доста нова

Преди 2 дни ходих във Тошиба БГ(Имекс по право,те се занимават с тия неща тук) но ме изгониха понеже нямал заден стикер,но аз не съм го крал,а и е ангийски,на 110в

Всеки съвет ще ми е от полза

2.  

3. silverfox
    Guest

Въпрос за счупен лаптоп

Доколкото знам май само МОСТ-а се справят доста добре с поправката на лаптопи,но това са доста ограничени впечатления, а за 110-те волта, аз имам една микровълнова фурна на 110 и и навих един траф от 220 на 110в, който стана 25 кила [8D] А като казваш без зарядно, означава и без захранване, така ли? Ако е така, трафа става от 220 направо на 12, т.е. обикновен адаптер.

4. Тук е от
    Apr 2004

Въпрос за счупен лаптоп

Chipset 980-04-85 търси Марин Дочев.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. счупен LCD на Sony 40"
    От vladko33 във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 26-01-14, 12:06
  2. таблет - счупен дисплей
    От etg във форум Мобилни устройства
    Отговори: 0
    Последно: 15-07-12, 21:06
  3. счупен ЛСД панел
    От comir във форум Телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 27-12-11, 14:21
  4. Купувам лаптоп със счупен екран, CD и клавиатура
    От qtino във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 03-11-11, 05:11
  5. Счупен LCD телевизор.
    От gameboy във форум Телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 19-02-09, 07:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе