Търся ЛСД панел модел:LC420WU3-SLA1 имам плазма 42 инча подариха ми я и реших да я оправя но проблема е че не знам от къде да поръчам панел
Търся ЛСД панел модел:LC420WU3-SLA1 имам плазма 42 инча подариха ми я и реших да я оправя но проблема е че не знам от къде да поръчам панел
Пробвай в представителството на LG за България ?
Ако не - опитай по интернет.
Последно LCD панел ли търсиш или плазмен такъв? Нещо не се разбира от поста ти.Първоначално публикувано от comir
hristoslav2 те е насочил правилно, но ми се струва, че цената въобще няма да ти хареса!
търся ЛСД панел ако кога да намеря само матрицата ще ми излезе по евтино търсих в нета но не открих нищо чудя се защо изобщо пускат на пазара плазми когато няма части за тях един вид еднократни пълна трагедия не ме яд за плазмата подариха ми я но счупен панел та реших да се пробвам да я оправя но като гледам май е по-добре да се откажа
Ако беше евтино да се оправи нямаше да ти я подарят три пъти до сега са искали да ми подаряват различни модели със счупен дисплей,но знам ,че няма смисъл от такъв подарък.Панела с поставянето излизаше по скъп от нов тв.Не вярвам сега много да са се променили нещата.