На конфигурация:
EPoX 5EPA+ i915P
Intel P4 X530 BOX
2x512MB DDR400 Kingston Value Ram
2x80GB Hitachi SATA RAID0 Stripe
Sapphire RadeOn X600
имам следния проблем: От време на време(най - често проблема се появява докато върви филм, клип, но присъства и на всички игри) машината спича за 2-3 седкунди след което сама се оправя и продължава да работи. Това се повтаря постоянно през различни интервали от време. Направи ми впечатление, че в момента в който машината забива(на филм, игра или мп3) диода за хдд активност не спира да свети и веднага след като машината продължи нормалната си работа той спира да свети и си отчита нормалната хдд активност. Първо си помислих, че може да е от драйвери...сменях ги всичките с какви ли не версии и си правих какви ли не комбинации. Проблема постоянно присъстваше. Помислих, че не съм конфигурирал правилно райда(то какво ли има да се обърка) два пъти го затривах и създавах на ново, и все този проблем. Флашвах биос - пак същото. Пусках и ХДД тестове...никакви проблеми...всички те ми показваха четене средно от около 96МБ/сек . От всичко, което пробвах до сега установих, че останах без идеи , а проблема не мога да го реша и се обърнах за помощ. Благодаря предварително.