Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 18 от общо 18

TFT vs CRT

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2004

TFT vs CRT

TFT само ако става въпрос за офис, гледане на филми и т.н. За игри и Особенно за работа-CRT. Един познат си взе ТФТ за чертане и така съжалява, да не говорим за дизайн където, ако се провали печат за няколко хиляди лева, защото тъпото ТФТ не показва реално цветовете, ще му се стъжни....

2.  

3. Тук е от
    Dec 2004

TFT vs CRT

Не съм специалист, но съм се интересувал и аз малко. За това ще си споделя скромното потребителско мнение:

makaveli17:За по-продължителна работа наистина ти трябва TFT.

За офис приложения и работа в интернет са идеални

Обаче ако ще играеш на игри много трудно ще намериш някой с достатъчно малко време за реакция.

Например на линка за 19" iiyama ProLite E485S-B, който Zetle е дал пише контраст 800:1 - повечето модели които съм виждал са с 400:1 или 450:1.

Обаче времето му за реакция е 23 милисекунди - адски бавно за игри.

И за тая цена предполагам, че все нещо друго също ще му куца.

KOKOSH: За 17" BENQ има ревю на HardwareBG. Виж го! Пише, че 8-те милисекунди са малко повече и освен това сливал близките цветове. Иначе наистина е екстра за цената си. Един приятел го ползва на работа си ( в един клуб ) и ми хареса като го видях. Обаче не съм виждал как се представя с игрите.

Аз съм си фен на CRT иначе. Имам ViewSonic PF790 19". Изкарва хубави цветове и си ми поддържа 1280х1024@90Hz ( пък е от 2001 година ).

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2004

TFT vs CRT

Аз съм си фен на CRT иначе. Имам ViewSonic PF790 19". Изкарва хубави цветове и си ми поддържа 1280х1024@90Hz ( пък е от 2001 година ).

vladii Подкрепям мнението ти по темата. И поздравления за монитора.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе