За 10 дена от GOOD (максималното) сега батерийте ми са на ниво Critical (най-долу) а дори не съм ползвал мишката много.
Уж Logitech имали Power Saving или някакви такива глупости и трябвало да се изключва ако не се ползва, но всичкото което прави когато спра да я мърдам е да почне да мига много бързо.
Според тях батерийте трябваше да издържат около 3 месеца, но както изглежда ще е не повече от 15 дни
Дори когато PC-то е изключено тая глупост продължава да си святка.
Незнам може и мишката ми да не е в час но ме съмнява.
Ако има друга жертва на Logitech MouseMаn Optical нека каже как е при него.
Abe pich koi te izluga da si vzemesh optichna mishka moje da e logitech ama tova ne promenia facta che e optichna, Vzimash si edna mishka logitech scroll i zabraviash che si imal problem s mishkata imam takava ot 3g kakvo li ne sum i pravil kato sum nerviran i oshte raboti perfectno...
Abe pich koi te izluga da si vzemesh optichna mishka moje da e logitech ama tova ne promenia facta che e optichna, Vzimash si edna mishka logitech scroll i zabraviash che si imal problem s mishkata imam takava ot 3g kakvo li ne sum i pravil kato sum nerviran i oshte raboti perfectno...
Проблема не е в това, че е оптична мишката, а че е безжична и затова се изхабяват толкова бързо батериите. Аз имам оптична но си е с кабел и съм супер доволен от нея, няма замърсяване, може да пълзи по всякакви повърхности (с изкл. на стъкло) Ако това са ти първите батерии откакто си купил мишката, тогава е нормално да свършат бързо щото кой знае колко са стояли в мишката на склад...
When the Machine breaks down, we break down (للتعارف وتكوين صداقات جديده)
Съмнява ме, че батерийте са стари защото мишката е нов модел и мисля че е произведен октомври месец.
Сега гледам на батерията пише:
срок: 4/2004
Panasonic Alcaline
Made in Belgium
От опита ми с техника знам, че първите издържат най-много и имах големи очаквания за тези
Както и да е, последните ми надежди са мишката да не е наред затова и чакам отговор от някой притежател на подобна:
- изключва ли се неговата, когато не я ползва.
- продължава ли да свети след като PCто е OFF.
Сега като си спомня за един турски RemoteControl за телевизора с 4AAA и как ги изяждаше за около месец и как му се нервих и как ми идва да пратя мишката в стената.....
За да бъда честен да бачкаш с radio/optical мишка е страшен кеф! От тази съм много доволен и щеше да е перфектна ако го нямаше този проблем...но както са казали по-умните хора НЯМА ИДЕАЛНИ НЕЩА.
Kris moliati se ne izkazvai takova mnenie shto moje bi ti ne igraesh drugo osven Heroes 3 ama za horata deto igraiat na 3D igri vsiaka optichna mishka e pulna tragedia.... Ne moje kato se zavurtish po riazko i mernika ti da se zabie ili v poda ili v tavana...
Pozvoli mi da sum vijdal poveche mishki ot tebe pri polojenie che imam Klub za igri. Ako ia polzvash samo da si puskash word ili IE moje i da stava ama ia sedni da poigraesh Quake da vidish za kakvo stava duma.....
TG не виждам какво ще му попречи да черпи ток от акумулаторни, слагай такива и дерзай. и виж там из инструкциите дали няма някой тънкости, driver-и туй-онуй, да не е като на скенерите да се гаси лампата от sofware-a
Logitech MouseMan Dual Optical - 2 сензора 800dpi - няма никакви проблеми с 3д шутерите, казвам го като вманиачен куейкър, цената е 35 долара без ДДС :-)))
Иване, човека се оплаква от изхабени батерии, а не от проблеми в 3D игрите. И ти му обясняваш - проблема е, че мишката е оптична, а не че е безжична.... За какво става дума ).
Ivane, много си зле бе човек. Аз имам най-умрялата оптична мишка за 13$ и ако видиш как ги покосявам на Волфа ще ти се доплаче! Само за уорд ставала. Ха-Ха. Много смещно, мноооооооого смешно... :-D
He he pitai niakoi ot tia gameri dato hodiat po turniri v ma3x zashto na vseki turnir si nosiat mishka i kakva mishka si nosiat puk posle mi kazvai che optichna mishka stava za neshto....
Baby Thomas ti kakvo mi se hvalish v s tova che mishkata ti bila dobre na volf kato tam vuobshte niama znachenie kakva ti e mishkata...
Ma shto sum sednal da vi obiasniavam nabutvaite se da si kopuvate optichni mishki pa posle shto mi se habiat batetriite shto ne moga da igraia na Quake ili na CS ..
Ili po tochno Kris az ne mu kazvam na choveka kak da si reshi problema prosto go popitah koi go e izlugal da si vzeme takava mishka.. 50$ za mishka na koiato i svurshvat bateriite e meko kazano hvurleni pari na viatura...
Ma kato gledam v foruma toi ne e edinstvenia deto se e nabutal s takava mishka ....