Бих се радвал, ако някой ми посочи, откъде може най-изгодно да се купи качествен USB flash drive 128 мб - в София...
благодаря предварително...
Съжалявам, май трябваше да питам в пазар - Компютри и периферия...
Бих се радвал, ако някой ми посочи, откъде може най-изгодно да се купи качествен USB flash drive 128 мб - в София...
благодаря предварително...
Съжалявам, май трябваше да питам в пазар - Компютри и периферия...
Risk elctroniks - Twinmos 128 ?Mb USB2.0 - 28лв
беше май , ама това бе цена за мен , питай ги .
Стантек - A-data - гумиран - 35 лв
Не им правя реклама но това наистина е изгодно --
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Само за 35 лв...
Абонирайте се за списание digital за една година и ВЗЕМЕТЕ 128MB USB Flаsh Drive!!!
· една година абонамент за списание DIGITAL
· подарък 128 MB USB Flаsh Drive</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Има го на новините ..
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не им правя реклама но това наистина е изгодно --
Само за 35 лв...
Абонирайте се за списание digital за една година и ВЗЕМЕТЕ 128MB USB Flаsh Drive!!!
· една година абонамент за списание DIGITAL
· подарък 128 MB USB Flаsh Drive
Има го на новините ..</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
1.списанието не ми харесва - прилича повече на модно, отколкото на компютърно...май е за тези, които четат cosmopolitan ...
2. не е ясно какви са качествата на този USB Flаsh Drive при тази цена
@ Mr.TECHNO
благодаря, май това ще взема, чи ми омръзнаха тия дискети...
hihimor -ако искаш аз се абонирам и ти давам флаша за 20лв. Навит ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">hihimor -ако искаш аз се абонирам и ти давам флаша за 20лв. Навит ?
<div align="right">Originally posted by Zygot*-*29/03/2005*:* 12:12:25</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Какъв е флаша/ марка/, че да взема да се навия аз.
@ Mr.TECHNO Risk elctroniks - Twinmos 128 ?Mb USB2.0 =33 лв. |Вчера проверих, в D&G Kingmax 128Mb = 36лв.
Определено гореспоменатия flash със списание е най-тънката цена, но трябва да си заинтересован от списанието. Е аз ще го взема Един flash никога не е излишен
Иначе аз ти препоръчвам A-Data гумиран (споменат по-горе) или нещо на Transcend ...
Най изгодно: Кутия + ХДД за лаптоп
Такава оферта с 40ГБ хард излиза около 200лв и е малко по-голяма от цигарена кутия на размер.
Ако пренасяш повече файлове това е варианта за мен.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">hihimor -ако искаш аз се абонирам и ти давам флаша за 20лв. Навит ?
<div align="right">Originally posted by Zygot*-*29/03/2005*:* 12:12:25</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Какъв е флаша/ марка/, че да взема да се навия аз.
@ Mr.TECHNO Risk elctroniks - Twinmos 128 ?Mb USB2.0 =33 лв. |Вчера проверих, в D&G Kingmax 128Mb = 36лв.
<div align="right">Originally posted by kris11*-*29/03/2005*:* 15:47:41</div id="right">
казах че 26 лв е цената към мен - незнам колко е крайната . не предполагам че е 33 - иначе пак е добре ( В D&G имаше прИмоция 128мб PQI 29лв - ама явно е свършила )
вече се навих на предложението на Zygot
благодаря за съветите
Темата вече е приключена, но ...
Днес си взех 4 брой на списание Digital (първия от абонамента ми) и гореспоменатия подарък. Вместо това, което очаквах (голям Noname 128 с branding "Списание Digital") получих МyFlash 128 на A-Data. Доста малък размер ...
Oтняколко часа го имам и се чудих, но туко що си го отворих Да ми е честито. Та все пак си мисля, че "офертата" на списанието за 35 лева определено си заслужава.
Поздрави на всички, само с добро