Резултати от 1 до 8 от общо 8

Dell OptiPlex - info

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2004

Dell OptiPlex - info

Някои може ли да ми каже къде в интернет мога да проверя за спецификациите на една дънна платка на Dell. Искам да видя дали подържа по бърз процесор от този които имам в момента

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Dell OptiPlex - info

google.com

пишеш модела на компютъра и след него или pdf & info &review

4. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Dell OptiPlex - info

Напиши какъв е модела на Optiplex.

Вариантите са няколко, виж "табелките" [дано не те обиждам]:

На първо четене виж тези, ако ти вършат работа.

Ако не е от тях пиши точния модел:

За GX60:

MB4DELGX60

За 170L:

MB4DELU2575

За GX270:

Два варианта, в зависимост от форм фактора

MB4DELGX2704PCI

MB4DELGX270

5. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

Dell OptiPlex - info

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Някои може ли да ми каже къде в интернет мога да проверя за спецификациите на една дънна платка на Dell. Искам да видя дали подържа по бърз процесор от този които имам в момента

<div align="right">Originally posted by TopBG*-*11/05/2005*:* 10:13:28</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Да - отиваш на www.dell.com избираш support въвеждаш си конкретният модел и проверяваш опциите за ъпгрейд

6. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Dell OptiPlex - info

Мда, сега му обясни и къде му е написан service tag защото трябва да го въведе, иначе инфо ниц. С този service tag е малко деликатна ситуацията, понеже той еднозначно идентифицира собственика [този, който го е закупил, конкретната машина или PC]. Не знам дали ме разбирате какво долу горе искам да кажа.

Ако машината е купена от Dell, деликатност няма, но мисля, че тогава участника щеше да има и една камара сервизна документация и нямаше да пише тук.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Dell OptiPlex - info

Хихи, ама си дискретно-деликатен

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

Dell OptiPlex - info

@Malone - прояви малко въображение бе човек - ето ти един Service tag дето работи - 125566

По принцип Service tag е залепен на компютъра така че не виждам къде е проблема - освен ако някой не е залепил лепенка на Dell върху сглобен компютър

10. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Dell OptiPlex - info

<font color="orange">@dash</font id="orange">

Опитваш се да ме хвърлиш във върбалака ... май.

[]

<font color="red">Invalid service tag entered. Please try again.</font id="red">

Това с валидния service tag, който си посочил.

А иначе:

"Your Service Tag is a unique five- to seven- digit alphanumeric (letter and number) code, which is found on a white bar-coded label affixed to your Dell computer or peripheral."

А е нужно наистина да го въведе, тъй като по него ще се знае точно какво е дъното, ако собственика няма нужните знания и умения да го идентифицира сам.

Разбира се, ако конкретния участник ги няма ще се намери кой да му помогне, поне в този форум, но така или иначе информация ще получи при точно посочен модел на дъното.

Верно, залепен е отзад, но имах друго предвид, като деликатност при въвеждане на номера. Ще се сетиш какво имам предвид, ако се позамислиш малко.

BTW, радваш ме, като пишеш на кирилица.

[]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. dell optiplex 745 и ati HD 5750
    От KOILL във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 13
    Последно: 05-08-12, 16:33
  2. продава се DELL Optiplex 755 SFF
    От Ewing във форум Продава
    Отговори: 13
    Последно: 14-03-12, 13:53
  3. Максимума на DELL Optiplex GX 100
    От taralion във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 28-01-09, 16:52
  4. Dell Optiplex - поддръжка на 5.1 как?
    От ManiMani във форум Общ - хардуер
    Отговори: 0
    Последно: 07-02-07, 14:26
  5. Dell™ OptiPlex™
    От glowndark във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 13-05-05, 13:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе