Някои може ли да ми каже къде в интернет мога да проверя за спецификациите на една дънна платка на Dell. Искам да видя дали подържа по бърз процесор от този които имам в момента
Някои може ли да ми каже къде в интернет мога да проверя за спецификациите на една дънна платка на Dell. Искам да видя дали подържа по бърз процесор от този които имам в момента
google.com
пишеш модела на компютъра и след него или pdf & info &review
Напиши какъв е модела на Optiplex.
Вариантите са няколко, виж "табелките" [дано не те обиждам]:
На първо четене виж тези, ако ти вършат работа.
Ако не е от тях пиши точния модел:
За GX60:
MB4DELGX60
За 170L:
MB4DELU2575
За GX270:
Два варианта, в зависимост от форм фактора
MB4DELGX2704PCI
MB4DELGX270
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Някои може ли да ми каже къде в интернет мога да проверя за спецификациите на една дънна платка на Dell. Искам да видя дали подържа по бърз процесор от този които имам в момента
<div align="right">Originally posted by TopBG*-*11/05/2005*:* 10:13:28</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Да - отиваш на www.dell.com избираш support въвеждаш си конкретният модел и проверяваш опциите за ъпгрейд
Мда, сега му обясни и къде му е написан service tag защото трябва да го въведе, иначе инфо ниц. С този service tag е малко деликатна ситуацията, понеже той еднозначно идентифицира собственика [този, който го е закупил, конкретната машина или PC]. Не знам дали ме разбирате какво долу горе искам да кажа.
Ако машината е купена от Dell, деликатност няма, но мисля, че тогава участника щеше да има и една камара сервизна документация и нямаше да пише тук.
@Malone - прояви малко въображение бе човек - ето ти един Service tag дето работи - 125566
По принцип Service tag е залепен на компютъра така че не виждам къде е проблема - освен ако някой не е залепил лепенка на Dell върху сглобен компютър
<font color="orange">@dash</font id="orange">
Опитваш се да ме хвърлиш във върбалака ... май.
[]
<font color="red">Invalid service tag entered. Please try again.</font id="red">
Това с валидния service tag, който си посочил.
А иначе:
"Your Service Tag is a unique five- to seven- digit alphanumeric (letter and number) code, which is found on a white bar-coded label affixed to your Dell computer or peripheral."
А е нужно наистина да го въведе, тъй като по него ще се знае точно какво е дъното, ако собственика няма нужните знания и умения да го идентифицира сам.
Разбира се, ако конкретния участник ги няма ще се намери кой да му помогне, поне в този форум, но така или иначе информация ще получи при точно посочен модел на дъното.
Верно, залепен е отзад, но имах друго предвид, като деликатност при въвеждане на номера. Ще се сетиш какво имам предвид, ако се позамислиш малко.
BTW, радваш ме, като пишеш на кирилица.
[]