Здравейте , до момента ползвах принтер HP DJ3820 , но се повреди и сега искам да взема от тези скенер/принтер/копир и ако може да ми препоръчате нещо до 200 лева примерно. За сега съм се спрял на HP PSC 1315
Здравейте , до момента ползвах принтер HP DJ3820 , но се повреди и сега искам да взема от тези скенер/принтер/копир и ако може да ми препоръчате нещо до 200 лева примерно. За сега съм се спрял на HP PSC 1315
Ще береш ядове с тези евтини мултифункционални устройства. Драйверите им ядат памет и тръгват само на РIII и нагоре, косуматива им надхвърля стойността на устройството.
Изобщо не се двууми. Взимай 3в1 без никакви притеснения. Твърденята на Ру-бой са неоснователни. Драйверите им не са по-различни от тези на дизайнерските модели принтери (поне при Канон). Консумативите са без пари направо, не оригинални разбира се.
Директно ти препоръчвам модела Canon PIXMA MP110. Печата адски добре. 2 пиколитра капка. 4800х1200. Скенера е 1200х2400, при всички останали (HP, Epson, Lexmark) е 600х1200. Мастилата са 4лв черното и 5лв цветното на Фулмарк. Разбира се, това е устройство за домашно ползване и ще ти се налага да сменяш мастилото на всеки 120-150 странички. Ако имаш допълнителни въпроси - питай.